|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
TV LCD do PS3 |
Autor |
Wiadomość |
kazik
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 147 Skąd: Wołomin/Duczki
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 14-01-2010, 18:19 TV LCD do PS3
|
|
|
Witam. Od niedawna posiadam konsolę Playstation 3 Lecz mój telewizor nie bardzo się sprawuje w połączeniu z nią.. widać pixele i takie tam. I oto moje zapytanie
Jaki telewizor będzie się najlepiej sprawował z tą konsolą konkretnie jaką markę model wybrać. Obecnie mam 2-letniego Panasonica TX-26LE7P ale nie nadaje się do gier...
Szukam czegoś do 2200 min 32" . Pytanie jest skierowane przede wszystkim do tych co posiadają taką lub podobną konsole ale i inne porady się przydadzą
Z góry dziękuje i Pozdrawiam |
_________________ Było Tipo 1.4S + podtlenek LPG
Trwają poszukiwania godnego zastępcy.
Obecnie Twingo 1.2 2003r. Na Sprzedaż.
|
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
|
Wysłany: 14-01-2010, 18:41
|
|
|
kazik, na pewno szukaj full hd i jak najszybszego czasu reakcji, do tego duży kontrast no i wielkość ekranu, powiem ci że mi się osobiście lepiej grało na 22 calach w odległości nie całego metra, niż na 32 calach z około 1,5-2m. Zależy jeszcze w jakie gry częściej grasz, bo np do typu fifa nba, ew. jakaś samochodówka to duży ekran w sumie nie przeszkadza, ja osobiście więcej niż 32 cale bym nie kupił..... Chyba że masz duży pokój i dobry wzrok |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
kazik
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 147 Skąd: Wołomin/Duczki
|
Wysłany: 15-01-2010, 15:56
|
|
|
Ja najwięcej gram w samochodówki GT5 czy RR7 i głównie chodzi mi żeby właśnie na takich grach było git ewentualnie jeszcze jakieś bijatyki ale to rzadko... Telewizor ma być używany tylko do gier, telewizji nie oglądam bo i tak ciągle jakieś powtórki lecą...
A odległość od telewizora do kanapy to ok 3,5m więc myślę że 32" będzie w sam raz.Tylko teraz mam dylemat jaki model wybrać, czy brać coś z palety Soniaka czy coś innego. |
_________________ Było Tipo 1.4S + podtlenek LPG
Trwają poszukiwania godnego zastępcy.
Obecnie Twingo 1.2 2003r. Na Sprzedaż.
|
|
|
|
|
Kamitchi
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 23 Lis 2004 Posty: 317 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-01-2010, 00:44
|
|
|
Co prawda ps-ki jeszcze nie mam - jest w planach, ale niedawno ojciec kupil samsunga z serii 650 i jestem niesamowicie zaskoczony jakoscia obrazu miedzy nim, a tym ktory byl dotychasz- LE32R81. Jak sie wlaczy demonstracyjny program z astry to kopara opada. Na blue rayu bedzie jeszcze wiekszy czad .
pzdr. |
_________________ cuoresportivo 2.0 16v |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|