Wygórowane ambicje i plany, idące w parze z nieumijętnością pogodzenia się z ewentualną klęską niszczą jednostkę.
_________________ Było ///// TIPO 1.4 ie (195 000km) 1990 r... umarło śmiercią tragiczną 23.01.2008 około godziny 21:30
Jest Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V (360 000km) 2002 r. Kupiona w 2008. Jest 2017 - nadal niekapryśna
Pomógł: 65 razy Wiek: 40 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 12-09-2009, 09:42
"SONDA" fenomenalny film z przed 20 lat, nie którzy moga to pamiętać z TV, odcinek poświęcony olejom samochodowym.
uważam to za obowiązkową pozycje dla każdego kto posiada auto i leje do niego olej.
Pomógł: 111 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 3717 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
Wysłany: 12-09-2009, 11:52
Ehhhhh już nie robi się takich programów. Ja SONDY nie pamietam bo byłem za mały ale inne programy jak kwant np. http://www.youtube.com/watch?v=z-pgunUTKis dziś jesteśmy zalewani przez tv bezwartościowym nic nie wnoszącym guw.. kiedyś z samych tych programów można było się naprawdę wiele nauczyć.
_________________ FIAT TIPO 1.4 - (78HP) Typ : 159A2.000 (P/LPG) SPRZEDANY RENAULT MEGANE III - 1.6 16V (110HP) - K4M 858 LANCIA DELTA II - 2.0 16V (139HP) - 836A3.000
podobają mi się te teksty o warszawiakach oczywiście bez obrazy dla nikogo
po za tym chodź bardzo bym chciał wierzyć że to prawdziwe nagrania z rozmów to niestety ale większość tego chłamu dostępnego w necie to zwykłe oszustwa , rozmowy umówione pomiędzy dwoma kolegami
i niech ktoś mi powie, że niebezpieczne jest chodzenie na koncerty zespołów metalowych. tam podczas pogo (takiego skakania na siebie i szturchania, całkiem fajne ale meczące) jak ktoś się przewróci, to najbliżej znajdujące się osoby pomogą wstać. nawet nie to, że rękę poda, złapie za fraki i podniesie. tak jest szybciej, żeby nikt na leżącego nie wpadł. A na hip-hopowych? tylko wpie***l dostaniesz.
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA
i niech ktoś mi powie, że niebezpieczne jest chodzenie na koncerty zespołów metalowych. tam podczas pogo (takiego skakania na siebie i szturchania, całkiem fajne ale meczące) jak ktoś się przewróci, to najbliżej znajdujące się osoby pomogą wstać. nawet nie to, że rękę poda, złapie za fraki i podniesie. tak jest szybciej, żeby nikt na leżącego nie wpadł. A na hip-hopowych? tylko wpie***l dostaniesz.
i tu się z tobą zgodzę w 100%
i kurcze najśmieszniejsze jest to że Peja mógł zaprosić 15 latka na scene celem wyjaśnień jak to już miało miejsce nie raz w przypadku koncertów znanych polskich raperów
_________________ Nie masz co zrobić z kasą ?? ...... Zostań klientem stacji ASO ))
no nieźle mu się posrało we łbie.
Teraz jakie poruszenie na necie jest w tej sprawie już nawet czytałem komentarz :
"co robi peja w ferrari ? - reprezentuje biedę "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.