Myślałem ze nasi klubowicze są osobami pełnoletnimi i nie chodzi o poziom -drastyczne lecz o uświadomienie.Ciesze się ze do kogoś dotarło,ktoś się zainteresować.Nie łudźmy się ze drastyczne,wyjdziesz na ulice wypadek i co powiesz za drastyczny i nie udzielę ci pomocy tak???Proszę o zrozumienie tego co morze się wydarzyć a co może wcześniej zaradzić.
Pozdrawiam.
_________________ Tempra 1,6 +gaz Kołobrzeg.ZMARŁA ZOSTAŁA PODPALONA!!!
.Ciesze się ze do kogoś dotarło,ktoś się zainteresować.Nie łudźmy się ze drastyczne,wyjdziesz na ulice wypadek i co powiesz za drastyczny i nie udzielę ci pomocy tak???
to po mnie jechali bo ja dawałem filmy z różnych wypadków :p ( realne a nie wyreżyserowane )
Jak coś to wklejaj w tamtym temacie :p
** Dodano: 05-09-2010, 09:47 **
Panowie i Panie i sam zmontowałem filmik a raczej jego początek.Tak wpadłem w natchnienie ze by było można dodatkowo stworzyć w TTT szybki screen części.Za reprezentowany filmik to wersji demonstracyjnej z podkładem dźwiękowym ale już daje do myślenia jak można to wspaniale rozwinąć http://www.youtube.com/watch?v=IU5tAh4BnbA
** Dodano: 05-09-2010, 21:23 **
I jeszcze ku zazdrości
Pomógł: 43 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2756 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
Wysłany: 10-09-2010, 18:26
Paweł Łukaczyk, o co chodzi w twoich postach?
Paweł Łukaczyk napisał/a:
Panowie i Panie i sam zmontowałem filmik a raczej jego początek.Tak wpadłem w natchnienie ze by było można dodatkowo stworzyć w TTT szybki screen części.Za reprezentowany filmik to wersji demonstracyjnej z podkładem dźwiękowym ale już daje do myślenia jak można to wspaniale rozwinąć
o czym to jest?
I jeszcze ku zazdrości
a czego zazdrościć? polskiej policji wystarczy vectra...
I jeszcze dla polepszenia humoru i przerażeniu!
i czemu? jakiemu "przerażeniu"?
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO
Pomógł: 19 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 960 Skąd: Chorzów/Katowice
Województwo: Śląskie
Wysłany: 11-09-2010, 12:40
albert1991, ta rozrywka farmera to jeden z filmowych spotów promujących miasto Gdańsk,wczoraj było o tym w TVN,albo w wiadomościach,nagrali 3 takie różne filmiki,wydupcyli na to kasy w ci*l a i tak nikt nie wie o co chodzi
_________________ TIPO 2.0 16V-sprzedany
Galant 2.5 V6 Sport Edition
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.