_________________ Był Tipo 1.4 i.e. 3D TURBO LPG 1994r (MANIA)
Był Bravo 1,6 16V LPG 1997r (Bobek)
Był Citroen Xsara 1.4 8V LPG 1998r zmarł śmiercią tragiczną...
Był JAGUAR X-TYPE 2.0D 2005r
Jest Octavia 1.2 TSI 2011r
ZielonyTBG, Ciekawe jak te mongolskie baby robią to że mają taki piskliwy głos
Jeśli ktoś mi powie że polska policja jest po to żeby pomagać ludziom to... chyba napluję mu w twarz
http://www.milanos.pl/vid...rowerzyste.html
przysłuchajcie się uważnie odpowiedzi policjanta w 1:25...
meter30, Nie znasz sytuacji, mógł być poszukiwany za jakieś przestępstwo. Poza tym, jeśli nie miał nic na sumieniu to powinien pojechać z nimi po dobroci i na komendzie by wyszło i dzieciaka jeszcze odwieźli do domu.
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA
przysłuchajcie się uważnie odpowiedzi policjanta w 1:25...
po prostu puściły mu nerwy nie dziwię się. Jakaś baba non stop kłapie jadaczką ileż można.
meter30 napisał/a:
chyba napluję mu w twarz
Ja mam odwrotnie
ps. powiedz to rodzinie Andrzeja Struja
Z resztą zauważyłem, że ludzie nie darzący sympatia policji to zazwyczaj margines społeczny, kryminaliści, drobne oprychy, dzieci ulicy, ludzie nie umiejący odpowiadać za swoje czyny, świadomość tego że ktoś młodszy ma nad innym człowiekiem "władzę" lub po prostu ludzie którzy zazdroszczą Bo by chcieli a nie mogą
Pomógł: 65 razy Wiek: 40 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 03-03-2011, 12:10
Luczu, bardzo słuszne stwierdzenie w poście wyżej
meter30, wszyscy znamy twoje poglądy "jp" i wielka nie chęć do policji .... na każdy taki filmik gdzie policja robi coś nie halo można znaleźć 1000 innych w których robia dobrze ....
więc nie generalizujmy i nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka za czyjąś pomyłkę
nie wspomnę już o tym że koleś na rowerze , mógł np. 10 minut wcześniej sprzedawać prochy pod szkoła i za to go właśnie dojechali, lub być pijany, naćpany, poszukiwany za dźgnięcie nożem matki itp itd. i w każdej z tych sytuacji policjanci nie muszą tłumaczyć swoich działąń jakiejś je***** wrzeszczącej dewocie czy kolesiowi kręcącemu filmik telefonem .
_________________ Było - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.