Leśniczy, ubaw z tego programu będzie jak na pierwszej linii pod światłami spotka się taki odpicowany rzęch z seryjnie wyglądającym np fiatem CC z silnikiem 1,2 i skrzynią od stilo. To by było dopiero.
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA
Wysłany: 07-11-2011, 21:19 HANKA MOSTOWIAK NIE ŻYJE
wiem wiem... zaraz dostanę kolejne do kolekcji ostrzeżenie, albo bana... ale musiałem podzielić sie z wami moimi przeżyciami... właśnie oglądałem jak pancerną mazdą uderzyła w kartonowy murek i zemdlała, jest w szpitalu...
- oh my God!! they've kiled Hanka!!
- bastards!!!
hehehe ciekaw jestem jaka jest frekwencja na tej telenoweli...
wszystkie kobity w pl to teraz oglądają... moja oczywiście leży na kanapie obok i ogląda a ja razem z nią...
chyba się dopiero co na judupie pojawiło bo 21 wyświetleń tylko
** Dodano: 07-11-2011, 21:38 ** Jelcyn, nie zamierzam Cię przekonywać ponieważ mam świadomość iż jest to działanie bezcelowe i irracjonalne z uwagi na treść tego tematu... usuwaj nie mam nic przeciwko to była taki chwilowy wybryk
no...
po tym "wypadku" wysiadła z auta bez rysy na ciele i odetchnęła, wsiadła już jako pasażerka i po kilku minutach jazdy zemdlała a ta siostra czy co tam zawiozła ja do szpitala i tam zmarła w wyniku doznanych obrażeń wewnętrznych
po tym "wypadku" wysiadła z auta bez rysy na ciele i odetchnęła, wsiadła już jako pasażerka i po kilku minutach jazdy zemdlała a ta siostra czy co tam zawiozła ja do szpitala i tam zmarła w wyniku doznanych obrażeń wewnętrznych
okazało się, że miała tętniaka w głowie i na skutek tych przeżyć jej pękł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.