_________________ Kowalski, Było Tipo 1.4, VW golf II 1.8 Polonez Caro 1.6 GLE, Fiat 126p el 2000r, Audi a4 b5 1.8 benzyna 125qni;P VW vento 1.8 90HP 94rok, obecnie żona ujeżdza honde accord 6 usa 3.0v6
Lina pewnie zabezpiecza samochód żeby nie poleciał na bok ani żeby się nie stoczył/ześlizgnął. Nawet nie starają się tego ukrywać. 0:14 widać że zaczyna uciekać na bok i coś go nagle zatrzymuje.
_________________ Było Tipo 2.0 8v GT
Było Tipo Sedicivalvole
Jest Tipo Sedicivalvole Abarth
Leśniczy, szkoda człowieka.
Zostając jeszcze chwilę w temacie, to przed podobną sytuacją mnie kiedyś nałóg tytoniowy uratował. Jako pieszy miałem już przechodzić na zielonym świetle, które właśnie się zapaliło, ale wyjąłem moment wcześniej papierosa z paczki i.... dobra, to odpale sobie i przechodzę. Wziummmm.....
I nawet nie zauważyłem co to za marka była.
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA
Pomógł: 65 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 09-04-2012, 00:02
Jelcyn napisał/a:
Leśniczy, szkoda człowieka.
kierowca najwidoczniej "późne pomarańczowe" traktuje jak zielone ... następnym razem ubije matkę z dzieckiem albo kogoś komuś bliskiego ... może pomyślicie, że mam chore podejście ale wole żeby ubił obcego faceta i poszedł siedzieć niż czekał na następną "okazje"
najlepiej gdyby po filmie go namierzono i ukarano ... tylko że nawet wtedy zgodnie z chorym polskim prawem dostanie parę punktów i 200 zł za przejazd na czerwonym .... u nas musi dojśc do tragedii wtedy ludzie zauważają problem
_________________ Było - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP
kierowca mógł chociaz klaksonu uzyc żeby ktos zwrócil uwage na niego, zreszta nie widać było żeby jakoś gwałtownie hamował czy cos
_________________ Kowalski, Było Tipo 1.4, VW golf II 1.8 Polonez Caro 1.6 GLE, Fiat 126p el 2000r, Audi a4 b5 1.8 benzyna 125qni;P VW vento 1.8 90HP 94rok, obecnie żona ujeżdza honde accord 6 usa 3.0v6
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.