z nudów nakręcony, dziś na Lublinku, moje wygibasy na rolkach,
z góry przepraszam za jakość filmu, nagrywana nokia 6303i
przepraszam tez za jakość mojej jazdy lipa trochę więc po lesie gdzie mało ludzi
KrzychuB, dzięki. Jeżdżę bardzo słabo i nie pewnie, ale pewności nabiorę jak bedę jeździł dużo i w trudnym terenie i tak staram się robić ostatnio jeździłem mało ale od dziś postanowiłem jeździć więcej i ostrzej/szybciej.
kumpel śmiga po mieście głównie po osiedlu i ja tez muszę zacząć. Jest taka fajna trasa dookoła osiedla część ścieżka rowerowa część chodnik część asfalt wylany, kilka przejść dla pieszych, ogólnie spoko trasa. Muszę zacząć nia jeździć
Luczu, nieraz przegina szczególnie używając setek razy słowa typu ' świnia ' i ' k**** ' Dialektyka, też słaba, raczej odstawia to totalnie dla jaj nie znając kultury kraju o którym stara się coś wyrazić. Jakby mój angielski był tak słaby, jak jego język polski to bym się załamał Ale jak się nie mylę to w końcu rodowity Amerykanin, a wujek Sam rozumu i tak nie da, a co więcej pewnie gościu nie orientuje się w której części globu leży nasz kraj.
_________________ Currently in the garage:
FIAT TIPO 1.4i.e DGT 70 HP
RENAULT THALIA 1.4i RN 75 HP ( 81 milage diagnostic process )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.