http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11069674 koles widze wystawia juz kolejny raz i 1000 zł spadł na poczatku chciał 2800 chyba cos z nim nie tak czy co bo wydaje sie ładny i moze bym sie skusił
_________________ Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy
Pomógł: 65 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 24-03-2010, 23:38
inspekcja pierwsza klasa.
a teraz do rzeczy sądząc po wężu powietrza jest to chyba TD, chodź głowy nie dam sobie uciąć bo nie widziałem jeszcze tego silnika na oczy. jedna z wycieraczek jest za długo co znaczy że ktoś założył to co miał a nie kupił, kontrolka hamulca gaśnie dopiero po wciśnięciu pedału bo uszkodzony jest przełącznik pod pedałem ( koszt ok 25zł )
lusterko i te nadkola jeszcze warto było by robić biorąc pod uwagę że to TD i dzięki niskim kosztom eksploatacji by się zwróciło. sam silnik pracuje raczej dobrze, to że kopciu na czarno przy gazowaniu jest raczej normalne dla diescla a tym bardziej 20 letniego.
niestety mój ostateczny werdykt to oczywiście z powodu podłogi i jestem w 100% pewny że przy dokładniejszych
"oględzinach trupa" wyszło by jeszcze parę "ciekawostek"
moim zdaniem poprzedni właściciel czyli ten z łodzi w aucie przestał cokolwiek wymieniać i czekał aż tipo zdechnie, udało się sprzedać ( obecnemu właścicielowi ) ten zorientował się co kupił i próbuje wypchnąć dalej
do tego 1800zł należy doliczyć drugie tyle na reanimację budy.
_________________ Było - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP
Pomógł: 111 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 3717 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
Wysłany: 25-03-2010, 06:20
Tak wygląda chyba 1.9 bez turbo
krzychTIPOspeed, sprawdzałeś mu klimę? W/g. auto to już raczej rdzewiejąca padaka, a na same naprawy blacharskie sporo pójdzie jak by tak zdoił jeszcze 800zł to może i by można reflektować pod kątem kupna do remontu, dorzucić tysiączka i coś próbować, przy czym spawanie w własnym zakresie raczej.
_________________ FIAT TIPO 1.4 - (78HP) Typ : 159A2.000 (P/LPG) SPRZEDANY RENAULT MEGANE III - 1.6 16V (110HP) - K4M 858 LANCIA DELTA II - 2.0 16V (139HP) - 836A3.000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.