|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tipek i "naklejka" ? |
Autor |
Wiadomość |
DARREK
Pomógł: 22 razy Wiek: 39 Dołączył: 26 Cze 2008 Posty: 502 Skąd: Legnica
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 10-10-2008, 17:05 Tipek i "naklejka" ?
|
|
|
Witajcie
Mam małą sprawę.. w związku z tym, iż zakupiłem Tipolota lekko obitego (co nie przeszkadza w normalnym jego użytkowaniu). Prosiłbym o mały VT. Tylko polegający na zamaskowaniu lekkich wgnieceń jakimiś wzorkami (w sensie naklejka czy coś). Chciałbym zobaczy jak to widzicie. I jakby to wyglądało. Nie mam zabardzo czasu aby samemu to zrobi i odpowiednich programów... Tak więc mam małą prośbę do Was koledzy i koleżanki
Nie mogę zaprzeczyc iż sprawę traktuję serio i jestem skłonny "lekko" zamaskowac owe ślady.
Nie chodzi tutaj o szpachlowanie czy inne ustrojstwa..
Myślałem nad jakąś naklejką, wtedy nie rzucałoby się to tak w oczy..
Pozdrawiam
DARREK
niżej fotki Tipka lewa i prawa strona i ew. przód / tył
P.S. Jeżeli to zły dział to proszę o przeniesienie temaciku. D.H.
|
_________________ Tipo 2.0 8V '91 159.A6.046 DGT - odszedł...
Renault Espace IV 2.0 |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 10-10-2008, 20:29
|
|
|
Chodziło o coś takiego??
Według mnie lepiej albo nic z nim nie robić, albo odłożyć trochę kasy i zrobić porządnie.... Ale to tylko moje zdanie....
Btw. Dlaczego na nasz upload nie mogłem tego wrzucić, wyskoczył jakiś tam błąd 403 |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 10-10-2008, 20:41
|
|
|
Bdm$ka napisał/a: |
Btw. Dlaczego na nasz upload nie mogłem tego wrzucić, wyskoczył jakiś tam błąd 403 |
Bo serwer przechodzi prace techniczne.,,, |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
DARREK
|
Wysłany: 12-10-2008, 19:03
|
|
|
Bdm$ka, jednak zrobie to dobrze.. wypchne.. itd.. nie bede naklejal tego dziadostwa bo wyjdzie witaj wies.. no i moj Tipolot na tym ucierpi, bo zostalby przeze mnie zbesztany... |
Renault Espace IV 2.0 |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 12-10-2008, 19:21
|
|
|
DARREK, jak nie masz kasy na porządną robotę, to sam próbuj kombinować, może coś z tego wyjdzie, ew. Walnij na bok duży adres naszego forum, zamiast tych badziewnych płomieni |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
DARREK
|
Wysłany: 12-10-2008, 19:58
|
|
|
Bdm$ka napisał/a: | DARREK, jak nie masz kasy na porządną robotę, to sam próbuj kombinować, może coś z tego wyjdzie, ew. Walnij na bok duży adres naszego forum, zamiast tych badziewnych płomieni |
spoko spoko
Nie no sam zrobie.. nie ma problemu.. tylko musze poczekac na przyplyw gotowki... bo pierwsze co po wymianie przegubów polecą wachacze.. okazało się, że też są do wymiany... |
Renault Espace IV 2.0 |
|
|
|
|
Lipton
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 13-10-2008, 03:07
|
|
|
wiem ze pewnie nie o to chodzilo, ale mialem troche czasu dzis i cos tam wycudowalem ;]
- zregenerowalem felgi
- wygladzilem autko
- przyciemnilem szybki delikatnie
- no i jakis winylek na bok |
_________________ był /F/I/A/T/ Tempra95' gleba -65mm grubo ;] niunia
był Ford Focus 1,6zetec
jest Foczka Focus 05' lekki chip w trakcie strojenia[True1 Liptowóz] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|