|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Jaka ma dlugosc bagnet oleju, bo nie wie mczy mam odpowiedni |
Autor |
Wiadomość |
Marcin81
|
Wysłany: 24-04-2005, 00:48 Jaka ma dlugosc bagnet oleju, bo nie wie mczy mam odpowiedni
|
|
|
Mam pytanie
Jaka dlugosc powinien miec bagnet do pomairu ilsoci olej uw misce, bo jedni mi mowia ze mam nie do tego samochodu a inni ze prawidlowy i sam juz nie wei mczy dobrze mi wskazuje poziom oleju.
Nie chce go meic za malo ani za duzo.
Chodzi mi o to mierzac sam bagnet pomijajac raczke dokladnie sam pret ktory wchodzi w blok i miske ?? |
_________________ FIAT TEMPRA SW 1.4 LPG "TAXI" |
|
|
|
|
Jadodada
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Sty 2005 Posty: 304 Skąd: Gliwice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 24-04-2005, 21:56 Warsztat
|
|
|
Marcin81
W Polsce jest sieć warsztatów które należą do klubu Fiata. Znajdź taki warsztat. W takim warsztacie odpowiedzą na Twoje pytanie. |
_________________ Fiat Tempra 2.0 i.e. cat. wersja SX SS "TAXI" D rocznik maj 1991. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|