|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
układ paliwowy prosze o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
--Adamo--
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 23-04-2011, 22:44
|
|
|
po determinackiej próbie ponownego zdemątowania pompy znalazłem przyczynę naszego tematu. przewód łączący pompę z przewodem wychodzącym z baku był pęknięty. temat uważam za zamknięty. temperówka chodzi lepiej niż przed awarią pali na dotyk lepiej wkręca sie na obroty. wszystkim próbójącym pomuc serdecznie dziękuje SZCZEGÓLNIE KOLEDZE WIEPRZOWI bo cały temam włąśnie z nim nabrał rozmachu. WESOŁYCH ŚWIĄT I SZEROKOSCI |
_________________ te kilka sekund po starcie czuje sie wolny...
jest:
Tempra 1.6 abarth tunning
będzie:
Nissan 200sx s13 |
|
|
|
|
Wieprz
Pomógł: 23 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 444 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 23-04-2011, 22:46
|
|
|
Hehe, czyli miałeś to samo co koledzy Jarek38 i muflonek w temacie (na dole strony rozwiązanie), który przytoczyłem? |
_________________ Talbot Horizon -> Skoda Felicia -> Fiat Ritmo -> Talbot Horizon -> Fiat Tempra SW Liberty HSD, 1.6 MPI, 90KM 127Nm, Pb/LPG |
|
|
|
|
--Adamo--
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 24-04-2011, 22:56
|
|
|
niewiem co mieli koledzy(niedoczytałem do tego momętu) pomysł wpadł niespodziewanie i poleciałem jak opętany do garażu na moje szczęscie juz gdy ponownie zdemątowałem pompę dało sie zauważyc lekki prawie niewidoczny zaciek na tym przewodzie wienc niezwłocznie odpaliłem pompe i poznałem prawde co bolało temperke. jeszcze raz dziękuje szczególnie ci WIEPRZU za wsparcie od samego początku. teraz temperka chodzi jak zegarek pali na dotyk.pozdrawiam |
_________________ te kilka sekund po starcie czuje sie wolny...
jest:
Tempra 1.6 abarth tunning
będzie:
Nissan 200sx s13 |
|
|
|
|
Wieprz
Pomógł: 23 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 444 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 24-04-2011, 23:18
|
|
|
Właśnie miałeś to samo co oni.
--Adamo-- napisał/a: | teraz temperka chodzi jak zegarek |
I o to chodzi.
Pozdrawiam. |
_________________ Talbot Horizon -> Skoda Felicia -> Fiat Ritmo -> Talbot Horizon -> Fiat Tempra SW Liberty HSD, 1.6 MPI, 90KM 127Nm, Pb/LPG |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|