|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
witam i prosze o pomoc :) |
Autor |
Wiadomość |
PITEK
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 21-04-2011, 16:17 witam i prosze o pomoc :)
|
|
|
witam wszystkich klubowiczów jestem nowy w teamie
i od razu zaczne od problemu:) podczas wiosennej wymiany świec w mojej temprze (1994/1.8/benzyna+gaz/103 KM) przez moja nieuwage złamałem jedną z dwóch rurek wychodzących z czujnika który jest wkręcony w głowicę silnika jest to czujnik prawdopodobnie odwpowiedzialny za ssanie obok jest drugi czujnik chyba od temperatury i tu pojawił sie problem bo nigdzie nie mozna dostać takiego czujnika i nie ma zamienników jakby ktoś posiadał takowy byłbym wdzięczny za pomoc |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 21-04-2011, 16:57
|
|
|
Chyba chodzi ci o czujnik EGR? Wpisz w wyszukiwarce: EGR na forum sa posty o tym jak zaślepić/wywalić cały układ. |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|