|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
4x4 Tempra.Kilka pytań... |
Autor |
Wiadomość |
Zgredek
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 30-10-2008, 15:38 4x4 Tempra.Kilka pytań...
|
|
|
Czy ktoś ogarnia przeniesienie napędu z modelu 4x4(SW)?Interesuje mnie ile taki napęd jest w stanie znieść,jego awaryjnosć ew koszty regeneracji.
Wpadla mi w łapska Tempra którą kiedyś robilem i w zamyśle mam przygotowanie jej do RallyCrossu,KJS i takich tam...Pomocy |
_________________ 13s-1/4 |
|
|
|
|
schab
Pomógł: 25 razy Wiek: 66 Dołączył: 13 Paź 2006 Posty: 616 Skąd: Radziszów k. Krakowa
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 30-10-2008, 19:20 Re: 4x4 Tempra.Kilka pytań...
|
|
|
Zgredek napisał/a: | Czy ktoś ogarnia przeniesienie napędu z modelu 4x4(SW)?Interesuje mnie ile taki napęd jest w stanie znieść,jego awaryjnosć ew koszty regeneracji.
Wpadla mi w łapska Tempra którą kiedyś robilem i w zamyśle mam przygotowanie jej do RallyCrossu,KJS i takich tam...Pomocy |
Napędy Tempry SW 4x4 są identyczne jak Dedry ( ale nie Delty ) Integrale . oraz Alfy 155 Q4 . Oba tamte mają dużo większe moce niż 115 KM Tempry i jakoś dają sobie radę . Ntomiast jeżeli chciałbyś powalczyć z "potworami" z Rally Crossu , które miewają po 300 koni i więcej - zapomnij - tego nie zniosą ! |
|
|
|
|
Zgredek
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 31-10-2008, 14:37
|
|
|
No własnie myśle o mocy 250+...Ma ktoś jakis schemat,dokumentacje?Próbowal juz ktos z tym walczyć? |
_________________ 13s-1/4 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|