|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
lewarek |
Autor |
Wiadomość |
maro.marek
Pomógł: 5 razy Wiek: 47 Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 137 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 15-01-2008, 22:52 lewarek
|
|
|
panowie strasznie meczy mnie (wizualnie ) lewarek zmiany biegow,pzypomina mi czasy maluszka ale widzialem ze mozna wymienic na mieszek sskurzany i nowa gałeczkę założyć mam juz prawie wszystko tylko skad dokupic tem plasticzek który wklada sie w otwor w tunelu i na niego naklada pikna skorke. sprawa jest pilna poniewaz mnie oczy bolą od patrzenia na ten gumowy "maluchowski" lewarek |
_________________ maro.marek |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 16-01-2008, 19:48
|
|
|
ale plasticzek masz z orginalnym mieszkiem, można go użyć, czy 'straciłeś' orginalny? bo jeśli tak to tylko szrot lub ktoś kto części sprzedaje, nawet tu na forum odkupisz, pytaj w dziale kupię/sprzedam |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|