|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
MAPA/Hart - dobre czy złe? |
Autor |
Wiadomość |
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 17-04-2007, 19:12 MAPA/Hart - dobre czy złe?
|
|
|
Witam!
Tak jak w temacie, wypatrzyłem na allegro sprzęgło firmy MAPA/Hart, tylko pytanie - czy jest to dobre sprzęgło, czy w ogóle nie warto tego brać... Poniżej wkleiłem link do aukcji:
http://moto.allegro.pl/it...o_1_6_nowe.html |
_________________ Fiat Tipo 1.6ie S 93' LPG morski metalik
powoli do przodu... --> |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 17-04-2007, 19:18
|
|
|
LUK`a kupiłem niedawno za 235zł. tu masz 195 + wysyłka. sprzęgło trochę waży to nie wiem ile za wysyłkę ale myślę że ze 30zł. dokładasz 10 i masz LUK`a...
co do jakiści LUK`a - ja nie nażekam. |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
kris_ldz
|
Wysłany: 17-04-2007, 19:47
|
|
|
wysyłka właśnie w tym wypadku odpada bo z łodzi jestem, więc odebrał bym osobiście :] a pytam, bo nie chce żadnego badziewia kupić, które zaraz mi się rozleci... |
|
|
|
|
opti
Pomógł: 29 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 1621 Skąd: Podkarpacie
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 22-04-2007, 07:41
|
|
|
a moze Valeo? fiat zaklada ich sprzegla na pierwszy montaz.. wyrwiesz spokojnie w dobrej cenie |
_________________ Tipo 1.9TD 90KM Granturismo
Nuova Bravo 1.9 16v mj 190KM Sport |
|
|
|
|
kris_ldz
|
Wysłany: 23-04-2007, 21:00
|
|
|
kupiłem już i wraz z kuzynem na jego kanale założyliśmy sprzęgło. Wkońcu zakupiłem LUKa, za 200zł bo kuzyn ma zniżki w łódzkich sklepach. A w starym okazało się, że ułamały się dwa uchwyty od sprężyn docisku i dlatego się przywieszało.
PS. Mam do sprzedania za niedużą kase tarcze SACHSa i komplet - poza łożyskiem VALEO wszystko w całkiem niezłym stanie. Zmierzę jak będę w łodzi grubość okładzin i napiszę coś więcej - jakby ktoś był zainteresowany proszę pisać na PW lub maila.
Postaram się też w przyszłym tyg wrzucić foto. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|