|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
nie mam jedynki, dwójki i wstecznego |
Autor |
Wiadomość |
wiola
Pomogła: 2 razy Wiek: 64 Dołączyła: 05 Lut 2008 Posty: 379 Skąd: Lębork
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 22-03-2011, 21:31 nie mam jedynki, dwójki i wstecznego
|
|
|
Witam dzisiaj jak jechałam do pracy jak stanełam na światłach, to nie mogłam ruszyć z miejsca. Autko gasło gdy dodawałam gazu, po kilku próbach pomału ruszył i jechał normalnie, gdy dojechałam na miejsce i chciałam cofnąć to okazało się że nie mogę wbić wstecznego. Teraz wiem dlaczego nie mogłam ruszyć z miejsca, bo ruszałam z trójki nie ma jedynki, dwójki i napewno wstecznego. wajcha ma luzy ale zawsze miała może teraz bardziej, moje pytanie co mogło nawalić . |
_________________ Lancia Lybra 1.9JTD Kombi 105km 2000rok |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 22-03-2011, 21:35
|
|
|
cięgna, pewnie spadły. |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
JAM_BELFEGOR
Pomógł: 111 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 3717 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
|
|
|
|
wiola
Pomogła: 2 razy Wiek: 64 Dołączyła: 05 Lut 2008 Posty: 379 Skąd: Lębork
|
Wysłany: 23-03-2011, 17:58
|
|
|
Dzięki chłopaki ,dzisiaj zaglądałam tam gdzie są te nieszczęsne cięgna ale z góry nic nie widać. Rynio przyjedzie w sobotę to zobaczy co i jak.Narazie temperka odpoczywa na parkingu |
_________________ Lancia Lybra 1.9JTD Kombi 105km 2000rok |
|
|
|
|
rynio
|
Wysłany: 26-03-2011, 12:52
|
|
|
witam właśnie byłem na kanale i cięgno środkowe było wypadnięte założyłem drugie i jest ok.autko jeżdzi stojąc pod silnikiem po lewej stronie gdzie trzy cięgła są przykręcone są tam takie dwie stopki nie wiem jak fachowo to się nazywa na jednej jest taki luz i wajcha lata i takie coś musze załatwić ;)yak jak na zdjęcu tam jest dosc duży luz i troszke lata na zdjęciu jest zaznaczone białym kolorem
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|