|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Sedici znów jeździ |
Autor |
Wiadomość |
Krzysztof A.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lip 2006 Posty: 100 Skąd: Jędrzejów
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 05-09-2006, 06:57 Sedici znów jeździ
|
|
|
Wczoraj zabrałem się za wymianę łozyska.Po odkręceniu zwrotnicy od auta okaało sie że łozysko jest kompletny złom.Tak jak przypuszczaliście.Składając auto myslałem żeby tylko hałas nie dobiegał z innego miejsca.Ale wyjazd z garażu,krótki sprint po obwodnicy i już na twarzy pojawił mi się usmiech .Oby tylko takie awarie zdarzały się moim bolidzie. |
|
|
|
|
ZielonyTBG
Pomógł: 94 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 2212 Skąd: Tarnobrzeg
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 05-09-2006, 09:30 Re: Sedici znów jeździ
|
|
|
Krzysztof A. napisał/a: | Wczoraj zabrałem się za wymianę łozyska.Po odkręceniu zwrotnicy od auta okaało sie że łozysko jest kompletny złom.Tak jak przypuszczaliście.Składając auto myslałem żeby tylko hałas nie dobiegał z innego miejsca.Ale wyjazd z garażu,krótki sprint po obwodnicy i już na twarzy pojawił mi się usmiech .Oby tylko takie awarie zdarzały się moim bolidzie. |
Krzysztof nie chce być upierdliwy,ale to już jest twój trzeci temat odnośnie tej samej awarii.Wystarczyło to napisać w temacie w którym pytałeś o tą usterke np:Pomocy! skrzynia biegów
Ale dobrze że już jest wszystko jak trzeba. :yawinkle: |
_________________ Była:Tempra SW 1,6 SXie
Jest:Fiat Croma 1.9 i Lancia Prisma 1.5
SW is COOL!!
|
|
|
|
|
Krzysztof A.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lip 2006 Posty: 100 Skąd: Jędrzejów
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 05-09-2006, 10:10
|
|
|
Ok.Przepraszam.Jestem od niedawna z Wami i dopiero sie uczę smigania po forum.
Obiecuję poprawę |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|