|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Dziwny hałas z zawieszenia... chyba |
Autor |
Wiadomość |
Lolo88
Wiek: 36 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 49 Skąd: Gorzów Wlkp.
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 18-12-2008, 16:12
|
|
|
witaj mialem podobne obiawy ,pierw mialem luzna srube na amartyzatorze z przodu i na lozyku walilo,dokrecilem to i bylo ok pozniej zaczelo sie znowu,ale tam juz nie bylo luzu,dzwiek byl taki jak bym gumy mial wybite w wahaczu,okazalo sie ze drazki zmiany biegow lataja,i udezaja mi o kolumne kierownicza,sprawdz u siebie czy nie masz tam luzu |
_________________ Gaziwo dodaje skrzydel...:D |
|
|
|
|
kkocurekk
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 24-08-2011, 15:50
|
|
|
Koledzy mam ten sam problem! Juz myślałem ze sobie z min poradziłem bo były wymieniane te śruby z gumkami ale był spokój przez tydzień i teraz znowu stuka to na pewno to bo jak delikatnie przyhamuje to przestaje. Śruby które kupiłem juz były większe! I co można teraz zrobić? |
|
|
|
|
pawel200388
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Sie 2006 Posty: 69 Skąd: Skierki
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 29-08-2011, 22:56
|
|
|
Łącznik stabilizatora może się wybił? Szukaj na łączeniu stabilizator - wahacz |
_________________ --------------------
Szukasz części do tempry? Sprawdź tu:
http://forum.tempra.org/-vt22568.htm#273568 |
|
|
|
|
kkocurekk
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 30-08-2011, 07:34
|
|
|
pawel200388, ale ja już wiem gdzie stuka i co:) tylko chodzi o to ze wymiana śrub na większe nic nie dała a jeszcze większych juz chyba nie ma |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|