|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Klimatyzacja problem |
Autor |
Wiadomość |
kamilsitek1983
Pomógł: 13 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 757 Skąd: sanok
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 02-06-2011, 12:35 Klimatyzacja problem
|
|
|
problem dotyczy peugeota 406,ale tutaj zapytam!gdy odpale autko włacze klime to słychać jak tyka przekaźnik,tylko problem tkwi w tym,że klima się odpali wiatraki chodzą na chłodnicy,a spręzarka sie włancza i wyłancza!Na wyższych obrotach,jest tak samo tylko rzadziej.Myślałem,ze winny jest przekaźnik,znalazłem gada,wyczyściłem i nadal to samo.przez 5 minut jazdy(jak jest właczona)potrafi sie sama wyłaczyć i załączyć kilka razy,za każdym razem tyka ten przekaźnik.Stąd moje pytanie,gdzie szukać przyczyny,może jest mało czynnika?
dodam że jak chodzi to chłodzi dosyć ładnie,pozdrawiam |
_________________ aktualnie 406 kombi 2.0 16v+lpg |
|
|
|
|
dziura
Pomógł: 19 razy Wiek: 45 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 960 Skąd: Chorzów/Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 02-06-2011, 14:17
|
|
|
kamilsitek1983 napisał/a: | ,może jest mało czynnika? |
Na moje oko raczej tak,uzupelnienie czynnika powinno rozwiązać problem. |
_________________ TIPO 2.0 16V-sprzedany
Galant 2.5 V6 Sport Edition |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|