|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Nagrzewnica - Tempra 1.6 |
Autor |
Wiadomość |
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 21-09-2006, 14:08 Nagrzewnica - Tempra 1.6
|
|
|
Pytanie jest następujące: Czym różni się nagrzewnica do Tempry 1.6 bez klimatyzacji od tej z klimą? Czy w przypadku braku klimatyzacji fabrycznie, można założyć tą drugą?
Problem mam taki, że moja nagrzewnica jest już nieźle zamulona a zbliża się zima i ciepełko by się przydało. Generalnie planuję montaż klimy do mojego auta ale chyba w tym roku nie zdążę. Zatem, czy jeśli kupię nową nagrzewnicę przeznaczoną do aut z klimą to będę mógł ją spokojnie zainstalować czy raczej nie bardzo?
Co o tym myślicie? |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 22-09-2006, 11:00
|
|
|
Nie chcę skłamać, ale chyba są takie same. Przy klimatyzacji poprostu występuje dodatkowy radiator w układzie. Najlepiej odpalić ePer, tam sprawdzić jaki numer ma zwykła nagrzewnica i wpisz w wyszukiwarce w programie i zobacz w jakich modelach była przewidziana. Albo poprostu wejdź w schematy układu klimatyzacji. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
TEMPRAWG
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lut 2005 Posty: 414 Skąd: Garwolin
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 22-09-2006, 17:28
|
|
|
radke klime uzywana oczywisci juz masz . jesli tak to w jakiej cenie kupiles? bo troszke tych szpargalow trzeba miec. |
_________________ BYŁO
TIPO 1.4 GAZNIK 90' B/G
TEMPRA SW 1.6 91' B/G
TIPO 2.0 GT 90' B/G
TEMPRA SW 1.6 93' B/G
Czesci uzywane do TIPO/TEMPRY
tel.0723-121-618 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|