|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[MPI] poważny problem punto pomocy!!!!! |
Autor |
Wiadomość |
ace260
witamy nowego
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 03-01-2009, 12:55 [MPI] poważny problem punto pomocy!!!!!
|
|
|
punto 1.2 mpi 75 km
najpierw strzelał w gaźnik i sie dusił gubił obroty na gazie i na benzynie jak mu spadły to gasł potem zaczął ciężko zapalać, teraz juz nie odpala wogóle ani na gazie ani na benzynie do wtyrysku nie dochodzi paliwo autko po wymianie bendiksa nadal nie zawsze przekrecal.
wymienilem swiece na nowe ngk te same co byly, sparwdzalem iskra jest,
nie podaje paliwa na wtryski, czesto wywala bezpiecznik od pompy paliwa,
ale gdy zaciagne ustami paliwo to leci przez ta chwile, uszczelki na gazniku sa pekniete, nie wiem czy ma to z czyms zwiazek, stare swiece byly juz cale zaczernione, czy jak kabel wn jest moge od gory murszy sie to znaczy ze jest juz wypalony?
POMOZCIE BLAGAM NIE WIEM CO ROBIC BOJE SIE ZE JAK MNIE PODLICZY U MECHANIKA TO SIE NIGDY NIE WYPLACE |
|
|
|
|
albert1991
Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 1071 Skąd: Kłodawa (konińskie)
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 03-01-2009, 13:03
|
|
|
ace260, masz uszkodzona pompke paliwa i to od tego na benie nie chodzi a na gazie to Ci nie pomoge |
_________________ Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|