|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Przewod paliwowy |
Autor |
Wiadomość |
atb666
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 29-11-2006, 14:19 Przewod paliwowy
|
|
|
Tipo 1.4 89r benzyna
Witam gdzies pod prawym tylnim kolem cieknie mi paliwo (nie z pomki sprawdzalem) Jak dodam mu gaz na max to dusi sie i zaczyna gasnac.Skacza mu obroty jak zimny i szarpie.Wczesniej nie wiedzialem co to i wymienilem swiece, kable WN, kopulke i palec.Na swiecach bylo widac jazenie.Po wymianie kabli WN to samo i po reszcie tez.Jak jest linka od gazu i jest taki nie wiem jak to nazwac wyglada ak wachadelko i z tego co wiem to u gory powinien przylegac do takiej sruby i nadole tez a nie p rzylegal poruszalem kablem ktory idzie do wtrysku (jak stoi sie na wprost silnika to po lewej stronie i zmienialo to swoja pozycje oddalalo sie i zblizalo kabel szedl do przekazniko ktore sqa umieszczone bodajze kolo komputera i przeczyscilem styki i ustawilo sie tak jak slyszalem czyli mialo przylegac na gorze i dole.Przed zrobieniem tego tylko szarpal i gasl czasami objawy tylko na zimnym silniku jak doszedl do 75 to wszystko wporzadku.Teraz jak wcisne mu powoli ale do konca to z rury wydechowej na ziemi robi sie mokro i pojawiaja sie czarne kropki.Oleju jest ok, plynu w chlodnicy tez zalamuje rece nie wiem co to moze byc mam nadz ze to te cieknace paliwo. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|