|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Żywot akumulatora |
Po ilu latach wymienialiście akumulator w Waszych autach? |
do 3 lat |
|
25% |
[ 5 ] |
4 lata |
|
25% |
[ 5 ] |
5 lat |
|
25% |
[ 5 ] |
6 lat |
|
0% |
[ 0 ] |
7 i więcej lat |
|
25% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 20 |
Wszystkich Głosów: 20 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
andy1916
witamy nowego
Wiek: 37 Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 9 Skąd: Murowana Goślina
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 31-03-2008, 22:52
|
|
|
Witam!ja jak kupiłem tipola 1.4gażnik miesiąc temu miałem ako panasonika ale był do niczego po podładowaniu zapalał a po krótkiej przejażczce już nie mogłem go odpalić i wstyd jak cholera pchanie pod sklepem !!!dziś kupiłem nowy aku 50A Centry zobaczymy ile wytrzyma !ale jak go założyłem to odrazu lepiej mi silnik chodzi nie przerywa w jeżdzie!pozdro dla wszystkich |
_________________ Błażej |
|
|
|
|
Savage89
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 01-04-2008, 21:32
|
|
|
kupuj tylko sprawdzone marki. Ja przez oszczedność jak jeszcze malucha miałem, to wstyd zrobiłem sobie pchając go pod szkołą... a w Tipo mam akumulator już 9 lat, jak jeszcze mały byłem to tato kupował bo tipo mam po tacie. BOSCH SILVER bezobsługowy, te akumulatory nie do zajebanka, żywotne i w rozsądnej cenie. Nawet mi mrozy wytrzymał. |
_________________ Moja wielka duuuma - Fiat Tipo 1.9 TDI..niebieściutki metalic....taki faaajny;-) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|