|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zalewanie skrzynki bezpiecznikowej - porada! |
Autor |
Wiadomość |
Młody
Pomógł: 40 razy Wiek: 44 Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 1580 Skąd: Gilowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-06-2006, 15:40 Zalewanie skrzynki bezpiecznikowej - porada!
|
|
|
Mam do przekazania bardzo ważną rzecz dla wszystkich użytkowników. Dzisiaj znalazłem powód problemów z elektryką w moim aucie. Miałem zatkane odwodnienie w komorze silnika i woda przelewając się płynęła po przewodach do skrzynki bezpiecznikowej. Na zdjęciu pokazane jest miejsce gdzie znajduje się w/w odwodnienie. Radzę wszystkim przetkać to miejsce jak nie chcecie mieć problemów z prądem.
Pozdrawiam wszystkich.
[ Dodano: 03-06-2006, 16:49 ]
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 04-06-2006, 20:18
|
|
|
dobra uwaga... jak T. wróci od elektromecha to też rzucę okiem, bo możliwe że też blisko zapchania... |
|
|
m3q
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 22-12-2006, 13:31
|
|
|
Dzięki za info, może mi też to daje w kość. Na razie wymieniłem całą konsolę, bo poprzednią zaloło i wariowała mi elektryka. Na pewno mi jeszcze cieknie przez uszczelkę, ale może to też pomoże. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|