|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
znalezione w kombiku:) |
Autor |
Wiadomość |
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 02-01-2006, 15:29 znalezione w kombiku:)
|
|
|
dzisiaj rozbieralem tylna klape,i znalazlem tam orginalny silownik centralnego(a w temprze nie bylo)dopiero niedawno zakladalem sam centralny ale tylko na drzwi wiec mialbym super prezent gdybym tylko wiedzial gdzie w przepastnej czelusci wnetrza kombik przepada wiazka prowadzaca do w/w silownika:)czy ktos z grona SW ma cos takiego? |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 02-01-2006, 16:14
|
|
|
Ja jak u siebie zakladalem CZ to mialem instalacje kabli pociagnieta do klapy (mam sedan). Niestety bez silownika. U mnie kable ida po lewej stronie auta (w progu od strony kierowcy). Nalezy zdemonotwac plastiki i pod wykladzina bedziesz widzial cala gruba wiazke. Zobacz jakie kolory maja kable idace do silownika i odszukaj takie tutaj przy progu.
U mnie to chyba o ile dobrze pamietam to byly cos "zółto-czarne" kable. Ale moge sie mylic. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 02-01-2006, 23:38
|
|
|
dokladnie miszko zolto czarne,trzeba bedzie znowu przetrzepac instalacje:)swoja droka kombik zrobil mi prezenta,bo nosilem sie z zamiarem dokupienia silownika:)ciekawe tylko czy bedzie wspolgral z tamtym? |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 03-01-2006, 00:45
|
|
|
Raczej napewno tak. Ja kupilem orgyinalny silownik do klapy i podlaczylem do dokupionego zestawu CZ z allegro i chodzi pieknie juz prawie od 2 lat bez zadnej awarii. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
andrzej
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 25-02-2006, 00:10 cz
|
|
|
to dziwne ja mam wersję SW i mam cz orginalny |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|