|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
co daje szyberdach? |
Autor |
Wiadomość |
picek
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 27-04-2007, 19:44
|
|
|
Zbyniu napisał/a: | zostawiają go uchylony na postoju |
Aby np.gorące powietrze z wnętrza miało którędy wylatać
pawelgdynia napisał/a: | Bo mi zacieka i za cholere nie moge uszczelic. |
Gdzieś już wspominałem-w przednich słupkach są kanały ściekowe szybra-otwórz dach i zobaczysz-w samych rogach.Długi drucik i ewentualnie sprężarka-i ciec nie bedzie |
_________________ Audi |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 28-04-2007, 14:17
|
|
|
No to ja ostatnio stoje sobie na dworze. Jedzie Fiat Croma sąsiada z pobliskiej miejscowości. Patrzę na dach, a on wiezie na dachu jakąś wykładzinę, przez całą długość auta. Żeby mu ta wykładzina nie spadła (nie była niczym przywiązana) to otworzył sobie szyberdach i trzymał ręką Faaajny widok, a co się uśmiałem. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 28-04-2007, 14:41
|
|
|
myślę że ci co posiadają potomstwo doceniają szyber w upalne dni. ostatnio jechałem w trasę z moim 2 miesięcznym synem. okna nie otworzysz bo go zawieje, gdyby nie szyberdach (uchylany) to chyba by się zagotował... |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
1dawidb
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 07-05-2007, 12:58
|
|
|
Po pierwsze jak już zostało to wspomniane szyber rozjaśnia wnętrze, po drugie jeśli montować to tylko w porządnym zakładzie (jak cos zle zamontują cieknie), sam mam autko z szyberem i w lecie przydaje sie (podczas jazdy oczywiście) bo na postoju na słoneczku dynkia paruje |
_________________ http://croma.marecik.pl/news.php
Nic co włoskie nie jest mi obce |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|