|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
oslona wlotu powietrza w podszybiu |
Autor |
Wiadomość |
Pierone
|
Wysłany: 17-11-2006, 10:14 oslona wlotu powietrza w podszybiu
|
|
|
witam
ostatnio rozbieralem podszybie w celu wyczyszczenia go z syfow. po odkreceniu wycieraczek i zdjeciu tych plastkikowych oslon moim oczom ukazal sie nastepny plastik.wygladal jak oslona wlotu powietrza do wentylatora, jednak zdziwilo mnie ze lata luzno i nie jest niczym przykrecony. z tego co patietam mial 2 zatrzaski i chyba miejsce do przykrecenia. bylo ciemno i nie chcialo mi sie bawic z szukaniem zzaczpow to teraz lata luzem poprostu. do czego go powinienem przyczepic? moze ktos pamieta jak rozbieral plastik jak to wygladalo9idealna bylaby fota) |
|
|
|
|
EASYKATO
Pomógł: 3 razy Wiek: 101 Dołączył: 13 Kwi 2006 Posty: 353 Skąd: Bielany Wrocławskie
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 17-11-2006, 12:31 Re: oslona wlotu powietrza w podszybiu
|
|
|
Pierone napisał/a: | witam
ostatnio rozbieralem podszybie w celu wyczyszczenia go z syfow. po odkreceniu wycieraczek i zdjeciu tych plastkikowych oslon moim oczom ukazal sie nastepny plastik.wygladal jak oslona wlotu powietrza do wentylatora, jednak zdziwilo mnie ze lata luzno i nie jest niczym przykrecony. z tego co patietam mial 2 zatrzaski i chyba miejsce do przykrecenia. bylo ciemno i nie chcialo mi sie bawic z szukaniem zzaczpow to teraz lata luzem poprostu. do czego go powinienem przyczepic? moze ktos pamieta jak rozbieral plastik jak to wygladalo9idealna bylaby fota) |
a nie była to przypadkiem plastikowa ramka
do filtra kabinowego? |
_________________ Sedicivalvole 3d '93
(Wytrzymał już ze mną 20 lat) |
|
|
|
|
Pierone
|
Wysłany: 17-11-2006, 12:34
|
|
|
nie bylo to plaskie tylko wyprofilowane i jesli juz to mialo 1 miejsce na wkret a ramke montuje sie chyba na 2 ( ztego cvo widzialem po obu stronach wlotu sa) |
|
|
|
|
ZielonyTBG
Pomógł: 94 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 2212 Skąd: Tarnobrzeg
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 17-11-2006, 22:06
|
|
|
Od strony szyby wisi na dwóch haczykach,a z drugiej strony jest otwór na wkręt którym jednocześnie przykręca się plastik podszybia. |
_________________ Była:Tempra SW 1,6 SXie
Jest:Fiat Croma 1.9 i Lancia Prisma 1.5
SW is COOL!!
|
|
|
|
|
striff
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 19-11-2006, 22:16
|
|
|
dokladnie... no ale trzeba sie niezle nameczyc zeby wpasowac to w odp. miejsce mialem ten sam problem ... pozdrawiam |
_________________ Tipo 1.4i DGT KONI / H&R |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|