|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Progi Do Tempry |
Autor |
Wiadomość |
spirool
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 15-11-2005, 17:27 Progi Do Tempry
|
|
|
Witam musze wymienic niestety próg w mojej temprze bylem dzisiaj w kilku sklepach i w jednym z nich powiedzieli mi ze w katalogu sa tylko progi do Tipo chciałem spytac może ktos wie lub juz miał z tym do czynienia czy z Tipio nadaja sie do tempry w sumie to samochody i tej samej płycie podlogowej Posze o szybka odpowiedz??? aha i jeszcze jeśli ktoś wie to ile mogą kosztować progi tzn jedna sztuka????? |
_________________ Temperki Super Autka ;]]] |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-11-2005, 22:02
|
|
|
Witaj ja do swojego miska placilem po 70 zl/szt z tym ze to bylo dosc nietypowe auto :-)
Do fiatow lataja po 60 zł za sztuke
na chlopski rozum powinien pasowac ja mialem lancera a ladowalem z colta i nie bylo zadnego problemu :-)
pzdr |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|