|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Regulacja lędźwi naprawa |
Autor |
Wiadomość |
RetX
Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 28 Sty 2015 Posty: 56 Skąd: Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 06-07-2020, 11:10 Regulacja lędźwi naprawa
|
|
|
Hej, czy ktoś próbował naprawiać regulację lędźwi w fotelu kierowcy bez darcia fotela?
Jest to jakoś wykonalne? |
_________________ ---------------------------------------------------------------
Mam nowe 'stare' Tipo! 1.6ie Suite z klimą <3 |
|
|
|
|
bart128
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Wrz 2007 Posty: 262 Skąd: Krakow
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 06-07-2020, 17:58
|
|
|
bez zdjecia tapicerki z gabka jest to wykonalne chyba tylko przez male chude chinskie dziecko, ktore tam wlezie Do tego zaleznie od wersji i rocznika bylo kilka roznych "mechanizmow"
Ja to naprawilem w stelazu fotela z dedry integrale, ktory bede wrzucal do mojego tipo, chcialem miec podlokietnik,
|
_________________ Solo italiana automobili da Cracovia |
|
|
|
|
RetX
Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 28 Sty 2015 Posty: 56 Skąd: Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 09-07-2020, 17:15
|
|
|
Bardzo skomplikowane i czasochłonne jest rozbieranie tego fotela w wersji z podłokietnikiem? Przyznam, że nawet nie wiem od której strony należałoby się za to zabrać :-D |
_________________ ---------------------------------------------------------------
Mam nowe 'stare' Tipo! 1.6ie Suite z klimą <3 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|