|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Skrzypiąca tylna półka... |
Autor |
Wiadomość |
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 30-03-2007, 07:51 Skrzypiąca tylna półka...
|
|
|
mam taki problem, może ktoś go usunął... Podczas jazdy skrzypi mi tylna półka... Może ktoś coś wymyślił na ten problem, bo czasem staje się to strasznie irytujące... |
_________________ Fiat Tipo 1.6ie S 93' LPG morski metalik
powoli do przodu... --> |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 30-03-2007, 12:40
|
|
|
to typowe po latach jak stwardnieje itp;
jedna opcja - paski gąbki odpowiedniej, druga, raczej lepsza - silikonowa uszczelka do okien - pasek, np czarna to jej nie widać wtedy, między półkę a szybę, uszczelka z pustą przestrzenią (kanalikiem) w środku na przykład; ja mam już lata ciszę z półką... tyle, że ja wybrałem bo akurat miałem pewną gąbeczkę i z niej paski; od razu pomaga; sprawdź; |
|
|
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 30-03-2007, 18:51
|
|
|
ok , dzięki, popróbuje |
_________________ Fiat Tipo 1.6ie S 93' LPG morski metalik
powoli do przodu... --> |
|
|
|
|
Mariuszms1
witamy nowego
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 14-04-2007, 23:14
|
|
|
ja mam uszczelke do okien i pomaga |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|