|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
TIPO vs VOLVO 460 |
Autor |
Wiadomość |
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 01-03-2007, 17:00 TIPO vs VOLVO 460
|
|
|
Znajomy wjechał wemnie na wstecznym i nawet niepoczuł że podniósł moje auto i stoi na dwóch kółkach a ja się wjeb.... w taki szok że nawet niezatrąbiłem na niego bo poprostu w to niewieżyłem A tak pozatym to fotek volvo niewrzucam bo nic mu sie niestał , ledwo lakier sobie zarysował . I pytanko czy jest sens to klepać czy lepiej kupić cały ten boczek .
** Dodano: 01-03-2007, 17:01 **
hehe przynajmniej teraz se migacze pozmieniam na białe hehe |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
TiP016V;)
Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 178 Skąd: WRC
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 01-03-2007, 17:14
|
|
|
tylko wymiana - szkoda zabawy z klepaniem i szpachlowaniem... |
|
|
|
|
Matizz
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 01-03-2007, 18:15
|
|
|
Ja może nie na temat, ale widzę ze kolega "KRT" ma zderzaczki pomalowane w kolorze nadwozia, sam się nad tym zastanawiam, wprawdzie myślałem o pomalowaniu tylko dolnych części i tak ja to maja wyższe modele tipolongów. Moje pytanie i jednocześnie prośba, czy mógłbyś umieścić fotki swojego autka na forum lub przesłać mi na meila: maj_7@wp.pl, chcę zobaczyć jak to się prezentuje, oraz jakbys mógł napisać jaki był tego koszt, wiem ze zależy to od warsztatu ale tak mniej więcej, dla orientacji. Z góry dzięki.
Pozdro |
_________________ TIPO 1.4 i.e 1994r. przebieg 100tys (Podtlenek Butanu- LPG)
|
|
|
|
|
KRT
|
Wysłany: 01-03-2007, 21:59
|
|
|
Matizz a więc o to mój bruda$ek jeszcze przed puk puk A co do kosztów to niemam pojecia bo kupiłem go już takiego jak jest . Jedno natomiast jest pewne że lepiej się prezentuje na mieście hehe jak jest czysty !!! PoZdRo |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 01-03-2007, 22:23
|
|
|
szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla!!! Polak potrafi...
kup nowy później zgnije niż ten klepany |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 07-03-2007, 19:53
|
|
|
śmiejcie się, ale z podobnego puknięcia, choć ciut mniejszego w mój błotnik nie było śladu - bardzo dobry znajomy mechanik, powoli dokładnie różnymi powykrzywianymi fikuśnymi brechami podklepywał, popodgrzewał może, szpachli wiele nie musiał potem dać, dosłownie cieniutką warstewkę by zakonserwować i lakier dobrze chwycił... w tym miejscu nie ma po tym śladu, niedrogo wyszło ,a szukać taki błotnik + drzwi (był kawałek też) to dużo czasu, kasa itp a tak w jeden dzień oki;
[aza tu kur.......#@$%#$^%#$^ porzez %$%^$ dziecka z podwórka spod roboty mam znów w innym miejscu przytarte!! p#@%#$% bachory) |
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 07-03-2007, 20:22
|
|
|
unknown napisał/a: | popodgrzewał może |
hehe bez przesady,poprostu,odkręcił błotnik,dobrze wyklepał i szpachla wyprowadził powierzchnie,to tyle sie pracowało w tym to sie wie |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
KRT
|
Wysłany: 07-03-2007, 20:55
|
|
|
A ja dalej się zastanawiam co robić ??? HEHE |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|