|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
J troche z innej beczki :-) |
Autor |
Wiadomość |
Y@nek
Wiek: 59 Dołączył: 01 Gru 2004 Posty: 87 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 20-02-2005, 09:59 J troche z innej beczki :-)
|
|
|
Dobry warsztat to taki w którym ma się zaufanych przyjaciół , którzy o każdej porze dnia i nocy są gotowi ci pomóc.
Ja mam to szczęście że właśnie mam taki zaprzyjazniony warsztat na którym jestem bardzo częstym gościem , nie tylko przy okazji naprawy auta , prywatnego czy służbowego ale równierz po to aby napić się kawy , lub pożartować , jeśli jest na to czas.
Często sam ostro tyram przy aucie, na kanale pod nadzorem kumpli , przynosi to obopólną korzyść , ja się uczę jak coś naprawić , a kumple mogą spokojnie robić coś innego , no czasami jest problem z podbieraniem sobie narzędzi ale to szczegół.
Następną potężną zaletą takiego warsztatu , jest to że niewiem ile kosztuje naprawa zawieszenia , wymiana tłumika , czy jaka kolwiek inna dłubanina przy aucie
Oczywiście tej przyjazni nie przeliczam na oszczędności finansowe , ale nieda się ukryć że jest to kolosalny plus.
A jak niema zimy i aut które trzeba naprawić to często wspólnie robimy wypady nad wode , bo wszyscy mamy wspólne hobby , wędkarstwo.
Życzę wszystkim właśnie takiego warsztatu |
_________________ Janek
Tempra SW 1,6 i.e. |
|
|
|
|
GRAFIT
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 719 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 20-02-2005, 22:57
|
|
|
O taki to trudno !! aż miło czytać hehe ,ja z takim sie nie spotkałem własciwie |
_________________ Była Tempra gaźnik 1.6 jest BMW coupe 318i
Było Bmw jest Mondeo |
|
|
|
|
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 39 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 20-02-2005, 23:15
|
|
|
No to ja się zwę szczęściarzem . |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|