|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Szukam dobrego (taniego) lakiernika który nie zepsuje wozu |
Autor |
Wiadomość |
meter30
Pomógł: 26 razy Wiek: 36 Dołączył: 26 Paź 2007 Posty: 904 Skąd: Jędrzejów
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 24-01-2010, 17:55 Szukam dobrego (taniego) lakiernika który nie zepsuje wozu
|
|
|
Witam. Tak jak napisałem w temacie powyżej - wiosna za 2 miesiące a ja obiecałem sobie że zrobię prezent mojemu wozikowi. Do malowania mam 3 elementy (fiat bravo) - drzwi pasażera, ćwiartka pasażera, klapa tylna. Trochę kiedyś było tam poprawiane, teraz jest zabezpieczone podkładem i to mnie drażni w oczy. Klapę tylną trzeba trochę podszpachlować (malutkie wgniecenie), na szczęście jest metalowa. Trzebaby ładnie dobrać kolor żeby się nie różniło od reszty wozu. Szukam z województwa świętokrzyskiego jakiegoś lakiernika który mi to zrobi w miarę tanio i nie spartoli roboty. Może znacie kogoś kto mógłby mi taką przysługę uczynić?? |
_________________ Był Tipo 1.4 i.e. 3D TURBO LPG 1994r (MANIA)
Był Bravo 1,6 16V LPG 1997r (Bobek)
Był Citroen Xsara 1.4 8V LPG 1998r zmarł śmiercią tragiczną...
Był JAGUAR X-TYPE 2.0D 2005r
Jest Octavia 1.2 TSI 2011r |
|
|
|
|
alvaro69alv
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 25-01-2010, 16:33
|
|
|
mój brat cioteczny ma warsztat blacharsko-lakierniczy w Niestachowie kolo Kielc wiec jak cos to dawaj na pw |
|
|
Dawid
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 183 Skąd: Kraków/Kielce
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 25-01-2010, 22:02
|
|
|
Dobrze wiedzieć
Poszło na Pw. |
_________________ Było Tipo 2.0 8v GT
Było Tipo Sedicivalvole
Jest Tipo Sedicivalvole Abarth |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|