** Krok kolejny - wybór ostateczny! ** |
Wybierz rejon 5 lub 8 |
5 |
|
51% |
[ 15 ] |
8 |
|
48% |
[ 14 ] |
|
G³osowañ: 29 |
Wszystkich G³osów: 29 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
miszko
Pomóg³: 111 razy Wiek: 41 Do³±czy³: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Sk±d: Toruñ
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wys³any: 12-11-2006, 21:23 ** Krok kolejny - wybór ostateczny! **
|
|
|
Nawi±zuj±c do tego postu kontynuujemy g³osowanie.
W poprzednim g³osowaniu najwiêciej g³osów uzyska³y rejony nr 5 oraz 8 w stosunku 19:21 g³osów.
Ta ankieta jest ostateczna. Trwaæ ona bêdzie do 12 grudnia br.
Rejon który wygra bêdzie miejscem naszego V zlotu.
W tym temacie mo¿ecie te¿ sk³adaæ swoje propozycje co do ciekawych miejsc lub atrakcji w danym obszarze.
Dla przypomnienia, g³osowaæ moga jedynie osoby bêd±ce w grupie VIP.
102-103-104-105
116-117 strona 1, strona 2, strona 3-118 strona 1, strona 2, strona 3-119 strona 1, strona 2, strona 3
126-127-128
sektory dla 5
56-57-58-59-60
71-72-73-74-75-76
sektory miêdzy 5 a 8
88-89-90-91
Ca³o¶æ mo¿na pobraæ pod tym adresem. (5.8mb)
Przejrzyjcie i dajcie znaæ co wam pasuje lub na co zwrócili¶cie uwagê co mog³oby siê wydawaæ warte obejrzenia. Niestety zdjêcia by³y robione z cyfrówki w sztucznym ¶wietle i jako¶æ zosta³a zmniejszona, ¿eby mniej zajmowa³y, ale mo¿na siê bez wiêkszych problemów rozczytaæ. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
rob
Pomóg³: 5 razy Wiek: 53 Do³±czy³: 06 Lut 2006 Posty: 487 Sk±d: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wys³any: 12-11-2006, 22:44
|
|
|
no g³osik oddany jak wybory to wybory |
_________________ Fiat Ducato 2.3 JTD
Mazda MX3 1.6 16v |
|
|
|
|
unknown
Pomóg³: 66 razy Wiek: 41 Do³±czy³: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Sk±d: |°Bielsko-Bia³a°|
Województwo: ¦l±skie
|
Wys³any: 12-11-2006, 23:23
|
|
|
hmmm... w moim rejonie turystyka itp kuleje ostatnio... miejsce na grillek by siê znalaz³o nawet na obrze¿u miasta BB na B³oniach a by wej¶æ na jakie¶ kilka schronisk jak kto¶ po górach ³aziæ lubi to trasy s±... ale nie jest to ¿adna rewelacja... no i jeszcze Równica w Ustroniu - mo¿na autem wjechaæ na sam szczyt góry pod schronisko, ale to miejsce tylko na weekndowy grill+piwo,piwo.. + ³a¿enie po lesie, te¿ bez rewelacji... mo¿e w stronê Gór Sto³owych, ¦wiêtokrzyskie... w Zakopcu nie ma nic szczególnego, by³em niedawno, miejsc na nocleg masê, nawet tanie przed sezonem mo¿na z³apaæ (ostatnio robi³em rozeznania), miejsce na parking... te¿ od biedy, ale tam to komercja raczej, jedynie uciec góry zwiedzaæ... hmmm... w Ogrodzieñcu s± fajne ponoæ pola biwakowe, ale czy tam s± atrakcje jakie¶... albo pod zamek Krzy¿topór ko³o Sandomierza, choæ to dalej...
hmm... przyda³oby siê przewertowaæ jaki¶ przewodnik z miejscami do zwiedzania mam nadziejê, ¿e kto¶ tu bêdzie na tyle m±dry, ¿e to zrobi pierwszy
** Dodano: 12-11-2006, 23:41 **
dla leniwych czy z niedomiarem czasu (jak ja ) - miejsca do 'pokopania' za... miejscami
http://www.happy-weekend.pl/
http://www.miejsca.com/
http://ciekawe.pl/foto.php
http://www.turystyka.nom....p?form=show&r=2
http://www.polishmountains.com/
sam tam trochê pokopiê mo¿e dzi¶ jeszcze jak nie zasnê a jak nie to w przysz³o¶ci... |
|
|
|
miszko
|
Wys³any: 13-11-2006, 01:08
|
|
|
Doda³em atlas z miejscami ciekawymi. Jutro postaram siê o skany, bo narazie musz± wystarczyæ zdjêcia które niestety nie s± najlepsze. Robione by³y w szcztucznym ¶wietle i musia³em pogorszyæ jako¶æ, bo by ka¿da fotka zajmowa³a ~1MB. |
|
|
|
|
Radke
Pomóg³: 8 razy Wiek: 48 Do³±czy³: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Sk±d: B³onie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wys³any: 13-11-2006, 11:36
|
|
|
G³os zosta³ oddany.
Ciekawy jestem wyników... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to ju¿ historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
Jarek38
Pomóg³: 2 razy Wiek: 54 Do³±czy³: 22 Lis 2004 Posty: 550 Sk±d: Miñsk Mazowiecki
|
Wys³any: 13-11-2006, 21:02
|
|
|
A mi jest wszystko jedno czy bêdzie to 5 czy 8 wiêc chyba nie bêdê g³osowa³ wogóle.
Moderowany: | Jarek, taka postawa jest hmm.. ka¿dy mo¿e siê wstrzymaæ, je¶li mu z w/w obojêtne, ale ¿eby to nie zabrzmia³o jak 'lata mi to wsio' ;-) specjalnie dla ciebie ;-) opcja , ¿e którykolwiek z w/w - bez ró¿nicy; zag³osowaæ mo¿esz, a wrêcz powiniene¶, je¶li zale¿y Ci by 'mieæ co¶ do gadania' :-)
-> chyba Miszko z ankiety wywali³ t± opcjê 'obojêtno¶ci' wiêc musisz jednak siê zdecydowaæ na co¶ , obywatelski obowi±zek albo rzuæ monet± |
|
_________________ Tempra 2.0 ie 8V + LPG |
|
|
|
|
Jacacenty
Pomóg³: 13 razy Wiek: 39 Do³±czy³: 26 Lis 2004 Posty: 991 Sk±d: Dillenburg
|
Wys³any: 13-11-2006, 22:16
|
|
|
G³osuj na faworyta...
Albo na outsidera.... |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
MupiK
Pomóg³: 15 razy Wiek: 40 Do³±czy³: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Sk±d: Zabrze
|
Wys³any: 13-11-2006, 22:32
|
|
|
Ja glosuje na 8 bo blizej ;-)
Aczkolwiek w 5 jeszcze nigdize nie bylem i mam nadzieje ze w tym roku pojade na ZLOT
Bo w zeszlym dalem klape:/ |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i czê¶ci do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciep³a i inne. W razie pytañ proszê ¶mia³o pisaæ. |
|
|
|
|
irekub
Wiek: 54 Do³±czy³: 04 Sty 2006 Posty: 239 Sk±d: Brze¼nica
Województwo: Ma³opolskie
|
Wys³any: 14-11-2006, 09:14
|
|
|
[quote="Jarek38"]A mi jest wszystko jedno czy bêdzie to 5 czy 8 wiêc chyba nie bêdê g³osowa³ wogóle.
TO WIELKI GRZECH SYNU!!!!!!!!!
Jaki ty przyk³ad dajesz m³odemu pokoleniu które wchodzi w doros³e ¿ycie!
A ja dam dobry przyk³ad i oddam g³os i poszed³ do urny hehehehe :yawinkle: |
_________________ Irek
Tempra1 1,6+LPG 95r 287000km
Tempra2 1,6+LPG 95r 149000km
Stosuj±c znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyra¿asz szacunek dla czytaj±cych Twoje posty
http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg |
|
|
|
|
magi-marcin
Pomóg³: 2 razy Wiek: 44 Do³±czy³: 20 Maj 2006 Posty: 323 Sk±d: Huta Czechy
|
Wys³any: 14-11-2006, 12:58
|
|
|
G³o¶ oddany.
Jak narazie po równo. ciekaw jestem (jak ka¿dy) wyników |
_________________ Tipo 1.6ie DGT bez LPG --- Ju¿ nale¿y do TempraWG
LPG - dobry do zapalniczek |
|
|
|
|
MarcinWroc³aw
Województwo: Ma³opolskie
|
Wys³any: 14-11-2006, 19:01
|
|
|
No i ju¿ jestem obecny.. A mi jak zwykle siê podoba stanowisko Roba - temu to wszystko jedno gdzie bêdzie zlot - i tak i tak bêdzie..;) |
_________________ by³a.... Temperówka, 92 1.6
by³a.... Vectra A '95 1.6 + LPG
by³a Vectra X18XE - nareszcie z klim±!!
C5 FL 2,0 HDI Break Exclusive |
|
|
|
|
unknown
Pomóg³: 66 razy Wiek: 41 Do³±czy³: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Sk±d: |°Bielsko-Bia³a°|
|
Wys³any: 14-11-2006, 22:50
|
|
|
a ja g³osujê na Kononowicza
g³osujcie! czas leci, róbmy szum by jak najwiêcej g³osów zebraæ NO I PAMIÊTAJCIE, mo¿e kto¶ jakie¶ fajne miejsce w w/w widzia³/by³.. miejsca te¿ ptrzebne... chyba, ¿e jak ju¿ wy³onimy ot wtedy zacznie siê jeszcze dokopywanie do miejsca... teraz mieæ opcje...
PS-> Miszko - to jak, dla Jarka38 bêdzie specjalna opcja 'to czy to i tak pasuje'?
g³osujcie... |
|
|
Jacacenty
Pomóg³: 13 razy Wiek: 39 Do³±czy³: 26 Lis 2004 Posty: 991 Sk±d: Dillenburg
|
Wys³any: 14-11-2006, 23:38
|
|
|
G³osowa³em na region w którym nie mam pojêcia o atrakcjach. By³em tam tylko przejazdem, najczê¶ciej nocnym.
Oddaj±c g³os nañ, mam nadziejê na poznanie walorów danego regionu... |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
Jarek38
|
Wys³any: 15-11-2006, 18:57
|
|
|
unknown napisa³/a: | PS-> Miszko - to jak, dla Jarka38 bêdzie specjalna opcja 'to czy to i tak pasuje'? |
No dobra zag³osujê ale dopiero tak ko³o 12 grudnia (mo¿e mój skromny g³os bêdzie rozstrzygaj±cy). Poczekam na propozycje konkretnych miejsc-o ile siê takowe pojawi±.
** Dodano: 17-11-2006, 08:51 **
No co¶ marnie ta dogrywka siê rozwija. Jak na razie nie widzê ¿adnych propozycji co do lokalizacji V OZFT.
Na dobry pocz±tek zg³aszam wiêc BORKI (oczywi¶cie to ko³o Tomaszowa Mazowieckiego). Teren w znacznym stopniu znany z racji III OZFT. Nie wiem czy to 5 czy 8 kwadrat (bo mi siê nie chce sprawdzaæ ) ale czy to nie wszystko jedno? |
|
|
|
|
unknown
|
Wys³any: 18-11-2006, 17:28
|
|
|
poczekajmy troszkê, poprzednio te¿ 'skokowo' by³y oddawane g³osy; bêdzie trochê wiêcej luzu przez weekendy czy bli¿ej ¶wi±t to siê mo¿e ludzie z pomys³ami zjawi±
ja osobi¶cie chêtni bym pomóg³, ale ostatnio czasu w pracy nieco wiêcej spêdza³em+zaliczenia na studiacjh+zaleg³e zaliczenia+zadania... tak wiêc jaako¶ przyznajê siê nie mai³em motywacji by po¶wiêciæ ca³y wieczór a w zasadzie kilka by przkopaæ dok³adni wszystkie mo¿liwe ciekawe miejsca i podaæ; za to s± linki u góry choæ w zasadzie kilka ogólnikowych propozycji poda³em |
|
|
Jarek38
|
Wys³any: 18-11-2006, 17:58
|
|
|
unknown napisa³/a: | poczekajmy troszkê, poprzednio te¿ 'skokowo' by³y oddawane g³osy; bêdzie trochê wiêcej luzu przez weekendy czy bli¿ej ¶wi±t to siê mo¿e ludzie z pomys³ami zjawi± |
Niby tak ale chyba wartoby by³o mieæ trochê czasu na przeanalizowanie propozycji i wybranie tej najlepszej. Dopiero wtedy powinni¶my g³osowaæ na kwadrat w którym le¿y wybrane miejsce, a tak chyba trochê nie t± kolejno¶æ za³o¿ono. Najpierw wybieramy kwadrat, a pó¼niej bêdziemy my¶leæ gdzie w nim jest jakie¶ fajne miejsce. No i zapewne oka¿e siê ¿e w przegranym kwadracie jest kilka bardzo fajnych miejsc ale my wolimy pojechaæ do innego kwadracika. |
|
|
|
|
Raku
Pomóg³: 18 razy Wiek: 40 Do³±czy³: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Sk±d: \/\/ \/\/ /\
|
|
|
|
|
miszko
|
Wys³any: 18-11-2006, 18:24
|
|
|
Jarek nie narzekaj tak W 5 i 8 s± ciekawe miejsca, a który kwadrat wybierzemy, wtedy ustalimy dok³adniej. |
|
|
|
|
bronek
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 31 Pa¼ 2005 Posty: 284 Sk±d: Warszawa
|
Wys³any: 18-11-2006, 22:17
|
|
|
oka! g³os zosta³ oddany! |
|
|
|
|
Jarek38
|
Wys³any: 19-11-2006, 09:46
|
|
|
miszko napisa³/a: | Jarek nie narzekaj tak |
Kurde kto¶ troche musi .
Za dobrze by by³o gdyby nikt nie narzeka³
Moderowany: | unknown-> nie no, dobrze, ¿e ponarzeka; jak nie bêdzie kto¶ co jaki¶ czas siê dopominal, to nikt siê nie zmobilizuje by choæby pod koniec g³osowania zastanowiæ siê gdzie to mo¿na pojechaæ; a jest pewo wiele ciekawych miejsc |
|
|
|
|
|
rob
Pomóg³: 5 razy Wiek: 53 Do³±czy³: 06 Lut 2006 Posty: 487 Sk±d: Zielona Góra
|
Wys³any: 22-11-2006, 20:08
|
|
|
MarcinWroc³aw, he he gosciu jeszcze sie spotakmy nie raz przed ogolnym zlotem (miedzyzdroje?) |
_________________ Fiat Ducato 2.3 JTD
Mazda MX3 1.6 16v |
|
|
|
|
ManiekPIM
Wiek: 42 Do³±czy³: 17 Kwi 2006 Posty: 120 Sk±d: Czêstochowa
|
Wys³any: 24-11-2006, 09:23
|
|
|
Witam, z racji tego i¿ pracujê w firmie zajmuj±cej siê organizowaniem imprez i ogólnie turystyk±. Zaproponowaæ mogê swój teren, mianowicie jurê krakowsko czêstochowsk±. Zlot taki mogliby¶my urozmaiciæ o np. zwiedzanie jaskiñ, zamków np paintball. co do noclegów mam zni¿kê we wszystkich o¶rodkach w mojej okolicy ceny kszta³tuj± sie od 20z³ +10 ze sniadaniem (opcja) wzwy¿ oczywi¶cie. To moja propozycja pozdrawiam |
_________________ W Temprze pokocha³em moj± ¯onê raz pierwszy . |
|
|
|
|
miszko
|
Wys³any: 24-11-2006, 10:42
|
|
|
Przeprowadzi³em rozmowê z Mankiem na temat jego propozycji i my¶lê, ¿e nie ma co siê zastanawiaæ.
Miejsce bardzo atrakcyjne: Jura Krawosko-Czêstochowska, zorganizowaniem naszych atrakcji zaje³aby siê profesjonalna firma www.motywacja.com, a miêdzy innymi oto one:
zwiedzanie zamków i jaskiñ w tamtejszej okolicy
wspinaczka (zjazd do jaskini, 25m w dó³) z zapewnienem profesjonalnego sprzêtu wspinaczkowego
piantball, na terenie 500 m2, 2 piêtrowego, ogrodzonego budynku. Widzowie mog± staæ za ogrodzeniem i obserowaæ zmagania, wewn±trz budynku osoba jako fotograf i sêdzia w jednym. Grupy do paintballa od 4 osób na dru¿ynê.
nocleg w o¶rodku, ceny 20z³ od osoby za miejsce + 10z³ ¶niaganie (szwedzki stó³)
miejsca do noclegu to pokoje 2-3-4-5 osobowe z wêz³em sanitarnym lub w pokoju
Bynajmniej atrakcji jest tak du¿o, ¿e planowane 2 noce (3 dni) naszej imprezy bêd± zapchane.
Wszystko by³oby przygotowane przez profesjonaln± firmê, oczywi¶cie bud¿etowe ¶rodki klubowe zostn± uruchomione wiêc powiedzmy na wszystko bêdziecie mieli rabaty od klubu
Np. paintball 500kulek - 50z³, czyli kulka po 10gr, a klub by refundowa³ z tego 250 kulek wiêæ za 25z³ by¶cie mieli 500 kulek co spokojnie wystarczy do kilku walk. Oczywi¶cie ka¿dy dostanie mundur, maskê. Farba zmywa siê jak woda.
Dzieci od 12 lat mog± braæ udzia³ (za zgod± rodziców). Dla mniejszych maluchów na kryta strzelnica obok miejsca gry w paintball lub przeja¿d¿ki na quadzie jako pasa¿er.
Ogólnie start imprezy by¶my zaczynali w miejscowo¶ci Zaborze
ManiekPIM przygotowa³by ogólny plan imprezy.
Teraz ju¿ tylko pozostaje liczyæ na Was! Ogólny plan by³by dostêpny ju¿ w nied³ugim czasie, lista ostateczna ruszy nied³ugo i do oko³o lutego by³yby zbierane zapisy. Od lutego lista bêdzie mia³a status otwartej, ale mniej wiêciej od ilo¶ci osób które siê zdeklaruj± bêdziemy szukali miejsca na kwaterowanie.
Macie jeszcze czas do wypowiedzenia siê, co my¶licie. Moim zdaniem to najlpesze miejsce na zlot + to ¿e atrkacje bêd± zorganizowane przez firmê na codzieñ zajmuj±c± siê organizowaniem imprez tago rodzaju. |
|
|
|
|
unknown
|
Wys³any: 24-11-2006, 13:19
|
|
|
moim zdaniem
bo wygl±da na to, ¿e kto¶ by pomy¶la³ rozs±dnie za innych, a 'na gotowe' prêdzej uda siê zebraæ; widoki na ca³okszta³t ciekawe, wiêc jak tylko bêdzie plan i konkrety to czemu by nie... zobaczymy jak reszta |
|
|
Radke
Pomóg³: 8 razy Wiek: 48 Do³±czy³: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Sk±d: B³onie k/W-wy
|
Wys³any: 24-11-2006, 16:06
|
|
|
Bardzo dobry pomys³!
Popieram!! |