Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
V Zlot Klubu - majówka 2007
Autor Wiadomość
zibikret8 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 28-02-2007, 12:17   

Witam Kolegow Prosze powiedziec czy na miejscu jest jakas mozliwosc wedkowania. I czy Koledzy z Dolnego Slaska sie wybieraja ,moze by tak razem :dresik:

ManiekPIM 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 28-02-2007, 13:11   

Zibi bierz sprzęt!!!!! jakies 10km od Zaborza jest blisko 500ha zalew możemy sie na nocke wybrać ja z miłą chęcia:)

daniel 

Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 28-02-2007, 16:28   

koledzy ze slaska gornego moze sie gdzies spotkamy w katowicach i razem na zlocik milo by bylo na pare samochodzikow podrajwowac

jestem wolny ale wciaz przed toba!!!!!!!!
     assistance

MarcinWrocław 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 28-02-2007, 19:40   

Daniel, jak najbardziej myslę że możnaby pojechać razem w kilka aut, bo ja chyba będę jechał od Krakowa, więc chętnie spotkam sie z klubowiczami z tych okolic..

Zibikret8 - ja z Wrocka raczej jechać nie będę ale zerknij na forum regionalne Dolny śląsk, gdyż RobertWroc będzie jechał z Wrocławia - zawsze możecie się ustawić
C5 FL 2,0 HDI Break Exclusive
     assistance   Moneta

Tip_top 

Wysłany: 02-03-2007, 13:30   

Daniel, no widzę, że tutaj jest kilka osób z Naszych okolic, to w sumie najlepiej byłoby się spotkać np pod M1 w Czeladzi i stamtąd wyruszyć...

a tak przy okazji to zgłaszam się na spota i mam pytanko odnośnie zlotu... zrzucamy się na jakieś piwko i kiełbasę na grila, czy każdy we własnym zakresie ?

ja zostałbym w sumie na jedną noc z 3 na 4 maja...

Krzychu 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 03-03-2007, 18:23   

A czy ktos jeszcze z WLKP moze sie wybiera?

Fiat Tipo 1.4 ie+LPG '89
Renault Megane 1.9 dTi '98
     Moneta

unknown 

Wysłany: 10-03-2007, 12:11   

zawsze możesz kupić inne, ew wypożyczyć :D
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 10-03-2007, 16:08   

STEVO, inni też mile widziany. Nie musisz być T/T ;) Przecież są u nas ludzie co mieli T/T, sprzedali, a na zlot się wybierają.

ROMI72 

Województwo: Zachodniopomorskie
Wysłany: 11-03-2007, 21:19   

StiviHouse napisał/a:
tez pomysle nad wyjazdem :) z Sanoka to troche jest... no ale:D zobacze jak bedzie z $$$

A po co mam tam zaglądać?
     assistance

timi42 

Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 11-03-2007, 21:32   

a może by tak połączyć zlot z 20-tą rocznicą ślubu? czy to nie zbyt egoistyczne?
:?: :kapelusznik: :coolguy:

andrewpl 

Wysłany: 12-03-2007, 05:33   

witam !

jako ze jestem tez z czestochowy i byc moze bede w tym czasie w okolicach ( w koncu trzeba zawitac w rodzinne strony ) tez moge w czyms pomóc ale przed majem siedze w londynie ;)

andrewpl

Wojtek 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 12-03-2007, 16:25   

Ja będe miał jakieś 300km... ale chętnie bym się spotkał z ekipą :) Postaram sie przyjechac :D
A czy jest ktoś z okolic Warszawy kto by się wybierał może?;> skoro cześć wycieczki będzie jechało razem to moze i mazowieckie by się jakoś zebrało? :)

Ps. Nocowanie w Temperce jest jak najbardziej wygodne:) Testowane tydzień pod rząd...i nawet bólu karku nie było ;D Taże obawiającym się braku miejsc noclegowych polecam własną tylną kanapę (w przypadku Tempry oczywista) :D

RobertWroc 

Wysłany: 14-03-2007, 16:24   

timi42, pewnie wszyscy Ci zechcą pogratulować więc chyba nie będzie kłopotu,masz jakieś szczególne plany,zamiary,pomysły?

KRT 

Wysłany: 27-03-2007, 22:33   

Czy z okolic Krakowa 8) ma zamiar się ktoś wybierać ???

MarcinWrocław 

Wysłany: 30-03-2007, 10:52   

KRT, ja jadę z Bochni więc przez Kraków na Katowice a tam być może spotkam się jeszcze z ludzmi ze Śląska.. Więc jakby co - jestem otwarty na propozycje. Może więcej ludzi z małopolski się wybiera?? Dajcie znać..
     assistance   Moneta

KRT 

Wysłany: 01-04-2007, 23:39   

MarcinWrocław napisał/a:
KRT, ja jadę z Bochni więc przez Kraków na Katowice a tam być może spotkam się jeszcze z ludzmi ze Śląska.. Więc jakby co - jestem otwarty na propozycje. Może więcej ludzi z małopolski się wybiera?? Dajcie znać..

No dam pare dni wcześniej znać jak coś choć najprawdopodobniej ja będe dopiero jechał w piątek a nie w czwartek 8)

MarcinWrocław 

Wysłany: 02-04-2007, 16:28   

I tak się składa że chyba nawet przez Nową Hutę będę jechał bo juz mi się znudziło stanie w korkach przed Wieliczką... I objeżdzam Kraków pólnocną stroną...
     assistance   Moneta

KRT 

Wysłany: 02-04-2007, 16:42   

przez 'brzegi' ;D

kro_ma 

Wysłany: 03-04-2007, 10:01   

Witam o ktorej beda wszyscy jechalli i miejwiecej o ktorej godzinie

Simplusik 
witamy nowego

Wysłany: 06-04-2007, 20:16   

Witajcie Serdecznie

Choć auto zmnieniłem i teraz inna fura brykam ale tempra żonką śmiga wiedz napewno przyjedziemy tez na zlot nie możemy z żona zapomnieć jak bylismy w Borkach to były czasy :) Wtedy jszcze byłem wolnego stanu ( kawaler )
Moja obecnośc obowiazkowa
Zielona tempra :)
Do zobaczenia i Smaczego jaja wszystkim zyczymy

unknown 

Wysłany: 10-04-2007, 22:38   

kurczę, trochę się sytuacja miesza podobnie finansowo...

nie wiem jak będę pracował, bo może piątek niestety też... zostaje sam czwartek albo sama sobota w najgorszym wypadku, bo urlop muszę 'oszczędzać' na wakacje...

poza tym teraz $$$ za studia, $$$ za OC za 2 tygodnie, za 5 tygodni $$$ na przegląd, $$$ na amorki, $$$ na wakacje wpłacić i odkładać, $$$ na.... ergh...

złośliwe to wszystko, że tak naraz... ale co by nie było postaram się choćby na jeden dzień podjechać, w końcu mogę średnio-szybko dojechać (jak mało patroli będzie :twisted: ) a pod wieczór wrócić... choć piweczka by się wypiło, a to już koliduje na dłuższą trasę... hmmm... oby piątek był wolny...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

dzejbi 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 10-04-2007, 23:05   

Panowie,

Przepraszam, że się wtrącę bo może ten post nie jest dokładnie na temat ale chciałem 2 słowa w sprawie zakupu koszulek klubowych na Zlocie w maju.
Otóż mnie niestety z Wami nie będzie a do tej pory koszulki kupowaliście ode mnie.
Tym razem przekazałem je Koledze Zdrówko. Będzie miał 7 koszulek. Ich rozmiary podane są w podpisie poniżej. Gdyby zaistniała konieczność zamówienia większej ilości koszulek, proszę o info (dzejbi@hot.pl). Jeszcze powinienem zdążyć "domówić" do Zlotu.
Jeśli kogoś po Zlocie będzie interesował zakup koszulki a Zdrówko już nie będzie miał to proszę także o info.
Cena koszulek od lat nie ulega zmianie: 24 zł + koszt wysyłki (na Zlocie oczywiście bez kosztów).
Są to koszulki 100% bawełna o wysokiej gramaturze 165g/m2. Nie rozchodzą się w praniu i są trwałe przy stosowaniu się do ulotki załączonej do koszulki.

To tyle tytułem reklamy ;)

Dodam, że to pierwszy Ogólnopolski Zlot, w którym nie będę uczestniczył. Aż się łezka w oku kręci (poważnie!). W każdym razie jestem Chłopaki z Wami myślami i niecierpliwie czekam na jakieś filmiki i fotki po Zlocie.
Szerokiej drogi i gumowych drzew!
3majcie się!

RobertWroc 

Wysłany: 10-04-2007, 23:52   

No cóż jak juz napisałem w innym poscie moja Croma umarła śmiercią nagłą i niespodziewaną.rudno-niech rdzewieje w pokoju.
Tak więc nie bardzo wiem czy dam radę przyjechać na zlot,chociaż samochód i tak muszę kupić i to w miare szybko.Będe się starał jeszcze w tym tygodniu lub przyszłym.Ale sami wiecie że nie da sie kupić autka tak na cito bo można nieźle się wkopać,a tego bym nie chciał.
Szczególnie gdy kasy za dużo nie ma i trzeba troszkę poszukać.
Ale nie tracę nadzieii i wierzę ze sie jakoś uda dojechać.A jak nie to jak juz pisałem koledze Zdrówko-za rezerwację pójdzie na składkę na najbliższe dwa latka i już.A sobie obejrzę fotki jakieś.
Oby nie!!!!

rosama 

Wysłany: 11-04-2007, 17:36   

niestety nie będę mógł być na zlocie, ale polcam okolicę. Jest po prostu pięknie, ruiny zamku w Olsztynie, skałki i jaskinie (ale mi się rymnęło :-)). Polecam wszystkim, którzy mogą się zjawić. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego zlotu!

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 12-04-2007, 09:12   

No cóż to czekamy, szkoda że Dzejbi i Rosama nie wpadniecie. Robert, a na Ciebie liczymy ;)

Odpowiedz do tematu