|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Środek czyszczący maskę |
Autor |
Wiadomość |
Adonay
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 11-09-2007, 10:01 Środek czyszczący maskę
|
|
|
Witam,
znacie jakiś dobry środek (pewnie w psikaczu), dzięki któremu pozbędę się takich czarnych przyklejonych kupek na masce ? To coś kiedyś spadało z drzew, nie chciało mi się wtedy zmywać no i teraz mam kłopot. Szpachelki nie wezmę...a więc co ? |
_________________ był : Tipo 1.4
są : Ford Fiesta 1.3
Opel Astra 1.4 16V |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 11-09-2007, 10:40
|
|
|
jak od razu tego nie czyściłeś,to teraz bedzie problem,nawet jak to czyms zmyjesz to bardzo prawdopodobne,ze zostaną ci odbarwienia na lakierze,przez te "kupki" w drugim aucie w domu trzeba było lakierowac dach,bo tez mamie sie nie chciało tego ścierać... spróbuj to dobrze namoczyć i delikatnie zeskrob płytką cd,nie rysuje lakieru |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
Adonay
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 11-09-2007, 10:52
|
|
|
Rozumiem, że namoczyć zwykłą wodą ? Czy może z płynem ? Ale o tym cd to nie słyszałem, może być dobre ! Thx |
_________________ był : Tipo 1.4
są : Ford Fiesta 1.3
Opel Astra 1.4 16V |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 11-09-2007, 11:07
|
|
|
jak kupiłem tipo,to miałem naklejony pasek po bokach i zdrapywałem go płyta cd no i na lakierze nie ma śladu, ani żadnych rys obojetnie czym namocz,może byc i woda |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|