|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Hot Spot |
Autor |
Wiadomość |
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 05-01-2009, 19:39 Hot Spot
|
|
|
Nie korzystałem do tej pory z hot spotowego wifi więc w tym temacie jestem mało kumaty.
Miałem go okazję przetestować dopiero niedawno w łódzkiej Manufakturze ale......
Odpaliłem Omnię, wszystko ładnie, znalazła sieć aleeeeeeeeeeeeeeeeeee wyskoczył mi komunikat bleblebleeeeee o zarejestrowaniu się
Nie miałem czasu na pierdoły i darowałem sobie.
No i właśnie tego dot. moje pytanie, czy taka rejestracja jest jednorazowa i wymaga tego mój op, czy też wymagana jest przy każdym hotspocie w zależności od tego kto go obsługuje?
Jeśli za każdym razem to raczej bym poszedł do najbliższej kafejki niż miał wypełniać za każdym razem ten durny formularz |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 05-01-2009, 19:51
|
|
|
Emf to zalezy od dostawcy, sa hot spoty gdzie laczysz sie bez klopotow, a sa punkty ze trzebe np. Wpisac klucz wep - sa punkty dzie jest np. Blokada mac...
Ogolnie ja kozystam w swoim samsungu i czesto kozystam. |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 05-01-2009, 22:08
|
|
|
ubek, dzięki za info
Raku, tu nie chodzi o hasło bo tam jest wifi za free.
Tylko rejestracja i związane z nią wypełnianie formularzy jest wkurzające.
Już wystarczy mi wymóg rejestracji na bez mała każdym portalu do byle gównianej informacji |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|