|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pytanie dot. antywirusów |
Autor |
Wiadomość |
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 05-01-2009, 18:29 Pytanie dot. antywirusów
|
|
|
Przedłużając umowę w Plusie mogłem wziąć i to zrobiłem Kaspersky Internet Security 7.0 za złotówę.
Więc teraz pytanko, czy pogryzie mi się z NOD-em
Biorąc pod uwagę fakt, że Kaspersky zaleca stosowanie go łącznie z Kaspersky Antywirus chyba nie powinno być problemu??
Tylko czy na pewno bo instalka systemu w mojej Tosi przyprawia mnie o ..............
Walczyłem z tym kilka dni w czym m.in. Prezes mi pomagał |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
|
rynio
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 05-01-2009, 19:11
|
|
|
nigdy nie możesz mieć dwuch antywirusów ja tak zrobiłem i musiałem zaniesc kompa do naprawy zablokował cały system teraz mam NOD32 i jestem zadowolony |
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 05-01-2009, 20:00
|
|
|
Emf napisał/a: | Kaspersky Internet Security 7.0 |
To nie antyvirus tylko defender moze wspoldzilac spokojnie z innym .
Dwa antyvirusy to faktycznie nie jest dobry pomysl;-) |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
Sucre79
Pomógł: 30 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 1051 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 05-01-2009, 20:22
|
|
|
Emf, NOD-a masz tylko antyvira czy eset smart security? Tak ogólnie to firmy produkujące antywirusy nie lubią jak się je łączy więc proponowałbym zainstalować kaspersky full lub eset smart security który zawiera NOD32 i całą resztę. Jak chcesz to ci podam linka do mojego. |
_________________ Mój Chomik GSM
|
|
|
|
|
DARREK
Pomógł: 22 razy Wiek: 39 Dołączył: 26 Cze 2008 Posty: 502 Skąd: Legnica
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 05-01-2009, 20:30
|
|
|
Kaspersky Internet Security 7.0 łączy wszystkie funkcje antywirusowe programu Kaspersky Anti-Virus z dodatkowymi możliwościami, takimi jak kontrola rodzicielska, zapora sieciowa, filtr antyspamowy, ochrona prywatności i inne. Czyli nie potrzebujesz dodatkowego antywirusa |
_________________ Tipo 2.0 8V '91 159.A6.046 DGT - odszedł...
Renault Espace IV 2.0 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|