|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Sprzęt potrzebny na zlot - pachołki ;) |
Autor |
Wiadomość |
ciechu
Pomógł: 65 razy Wiek: 45 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 4008 Skąd: Leszno
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 28-04-2008, 23:32
|
|
|
Lipton, No i proszę, jaka wzorowa postawa! Ja chyba w środę też coś poszukam, bo liczenie pachołków na zasadzie "ktoś 2, ktoś 3, ktoś 1, ktoś 4, ok jest 10, wiecej nie trzeba" konczy sie rozczarowaniem. Oczywiscie nie wnioskuje, ze ktos ich nie dowiezie, ale zycie sklada sie z pulapek losowych. Chociaz Pan Bombelisko1 przejechal po nas wszystkich beemka. Moze sie rozpedzam, ale gosc od poczatku mi dziwnie pachnial, szczegolnie gdy przechwalal to swoje cacko, ktore ni stad, ni z owad sie rozkraczylo. No i nagle go nie ma. Ale nie o tym temat. Porozgladam sie, gdzie moznaby "kupic" ze 3-4 pacholki. Jedyna mysl, ktora mi przychodzi, to dzikie place manewrowe, do nauki jazdy. Tam zawsze sa pacholki stozkowe, gumowe. |
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|