|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
adaptacja rolety w SW |
Autor |
Wiadomość |
andrzej
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 04-03-2006, 18:05 adaptacja rolety w SW
|
|
|
mam takie pytanko , czy może ktoś z forumowiczów adoptował roletę bagażnika w kombikach, bo moja oryginalna się wstrzępiła mimo że ją nie eksploatuje a do renowacji jakoś nie mam pomysła , być może ktoś dopasował od innego kombika . |
|
|
|
|
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 09-04-2006, 07:30
|
|
|
ja jak kupilem tempre juz rolety nie miala...ale zrobilem tak ze przykleilem rzepy do plastiku i zona mi uszyla nowa rolete ze sztywnego materialu:) i jak teraz widzialem jak wyglada orginal to ciesze sie ze mam materialowa |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
nessuno
Pomógł: 1 raz Wiek: 63 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 170 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 09-04-2006, 13:19
|
|
|
Pogratulować takiej zdolnej małżonki.Mógłbyś się pochwalić chociaż małą fotką.Faktycznie,w tym temacie Włosi specjalnie nie błysnęli.Te rolety były ładne przez krótki okres nowości,tak było u mnie.Obecnie też zastanawiam się nad jakimś odświeżeniem tego ustrojstwa.Pozdrawiam. |
_________________ Tempra 1.6 SXie kat.SW 159A3.046 |
|
|
|
|
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 15-04-2006, 13:00
|
|
|
hmm....mam tylko jedna taka fote....choc na foto nie wygklada to szalowo:)
|
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
Robert-k
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 02-09-2006, 21:23
|
|
|
Witam moja propozycja to taka abyś udał się z roletą do zakładu kaletniczego, powinni uszyć ci nową z całkiem dobrego materiału.
Piszę tak bo sam jestem kaletnikiem i niema przy tym dużo pracy, sam posiadam tempre sw gdybyś był z łodzi to rolete mógłbym zrobić.
Widziałem ładną na allegro chyba 77zł |
|
|
|
|
szczypiorek
Wiek: 37 Dołączył: 01 Lis 2007 Posty: 74 Skąd: Lublin-Turka
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 19-11-2007, 17:56
|
|
|
a ja sobie ze sklejki zrobilem i materialem obilm i jest super i sie sklda i jest sztywna przede wszystkim nie wpadado srodka bagaznika i jak bede mial chwile czasu to porobie zdjecia to wzuce jak to wyglada ale jest super i mozna sobie glosniki zamontowac. |
_________________ SPRZEDAM!!! alufelgi (te co na zdjęciu)R15 7j et35 4x98. z oponami na jeden sezon.pisac na pw. cena 600,-. |
|
|
|
|
matizz86
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 23-10-2009, 12:24
|
|
|
ja tez u siebie zrobiłem cos podobnego. twarda sztywna sklejka, pianka i matarial w kolorze nadwozia. jest praktyczne bo mozna na nia uklałać pierdoły i nie ma obowy ze wpadnie do bagarznika przydatne przy zakupach z dziewczyna |
_________________ tempra 1.9 s.w td intecooler
///// ti amo Fiat
I T A L Y D E S I G N |
|
|
|
|
Misiek!!!
Wiek: 37 Dołączył: 27 Lut 2008 Posty: 32 Skąd: Kamieniec Wrocławski
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 12-11-2009, 17:31
|
|
|
ja mam zrobione z 2-uch sklejek a miedzy nimi mam wstawione zawiasy więc jak potrzebuje coś odsłonić to dzieli się na pół, a można na nią nawalić tyle towaru że szok, obita jest gąbką i ładnym materiałem a mam wstawione jeszcze tam głośniki a na dodatek ich jeszcze nie widać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|