Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Bra na temperówke
Autor Wiadomość
jfkap 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 28-10-2009, 17:37   

Panowie mogę obszyć wasze TIPO I TEMPRY nawet na każdej płaszczyżnie . Jesli komuś się oryginał niepodoba , tylko lepiej sobie zrobić wnętrze skórzane. Czy ktoś już utopił kasę na to cos ? Ciekawy jestem jak to namoknie i zamarznie lub namoknie i wyschnie szybko na słońcu ? Nie jeden z nas niema garażu , idzie zima jak sobie poradzić ze śniegiem aby tego nie popsuć . Chyba że się to ściąga. Wybaczcie ale moim zdaniem to żaden tunning czy tam ulepszenie. Nie zdziwię się jak TEDE znowu będzie szydził z naszych autek , a to boli .

sheriffnt 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 29-10-2009, 00:55   

Witam
jfkap napisał/a:
Panowie mogę obszyć wasze TIPO I TEMPRY nawet na każdej płaszczyżnie . Jesli komuś się oryginał niepodoba , tylko lepiej sobie zrobić wnętrze skórzane. Czy ktoś już utopił kasę na to cos ? Ciekawy jestem jak to namoknie i zamarznie lub namoknie i wyschnie szybko na słońcu ? Nie jeden z nas niema garażu , idzie zima jak sobie poradzić ze śniegiem aby tego nie popsuć . Chyba że się to ściąga. Wybaczcie ale moim zdaniem to żaden tunning czy tam ulepszenie. Nie zdziwię się jak TEDE znowu będzie szydził z naszych autek , a to boli .

Co masz na mysli ze mozesz obszyć itd.. ?? jesteś tapicerem?. a jak wygladałoby obszycie np. foteli? , moje np. sa trochę już poobcierane, no nie na wylot, ale zaczynam myslec o pokrowcach, ale nie przepadam za nimi. w przypadku foteli obszyce skóra to byłoby cos, chcociaz obawiam sie ze koszty byłyby hmmm... niemałe.

Fiat Tempra 1,9 TD był
Lada 21072 1300 była
Fiat Tempra 1,9 TDs Weekend

jfkap 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 29-10-2009, 08:01   

sheriffnt,

Witam. Robię ze skóry wiele przydatnych i też pewnie nipotrzebnych wyrobów . to znaczy od rzemyczka poprzez odzież po tapicerkę , nap . kierownica z dwoma ramiączkami moim mat od 80zł . Zobacz tutaj jest coś o mnie http://forum.tempra.org/t...owa-vt15402.htm . bo to jest post o innym wynalazku

Odpowiedz do tematu