|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Bra na temperówke |
Autor |
Wiadomość |
jfkap
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 28-10-2009, 17:37
|
|
|
Panowie mogę obszyć wasze TIPO I TEMPRY nawet na każdej płaszczyżnie . Jesli komuś się oryginał niepodoba , tylko lepiej sobie zrobić wnętrze skórzane. Czy ktoś już utopił kasę na to cos ? Ciekawy jestem jak to namoknie i zamarznie lub namoknie i wyschnie szybko na słońcu ? Nie jeden z nas niema garażu , idzie zima jak sobie poradzić ze śniegiem aby tego nie popsuć . Chyba że się to ściąga. Wybaczcie ale moim zdaniem to żaden tunning czy tam ulepszenie. Nie zdziwię się jak TEDE znowu będzie szydził z naszych autek , a to boli . |
|
|
|
|
sheriffnt
Pomógł: 7 razy Wiek: 61 Dołączył: 28 Lis 2007 Posty: 323 Skąd: Gdynia/Baranówka
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 29-10-2009, 00:55
|
|
|
Witam
jfkap napisał/a: | Panowie mogę obszyć wasze TIPO I TEMPRY nawet na każdej płaszczyżnie . Jesli komuś się oryginał niepodoba , tylko lepiej sobie zrobić wnętrze skórzane. Czy ktoś już utopił kasę na to cos ? Ciekawy jestem jak to namoknie i zamarznie lub namoknie i wyschnie szybko na słońcu ? Nie jeden z nas niema garażu , idzie zima jak sobie poradzić ze śniegiem aby tego nie popsuć . Chyba że się to ściąga. Wybaczcie ale moim zdaniem to żaden tunning czy tam ulepszenie. Nie zdziwię się jak TEDE znowu będzie szydził z naszych autek , a to boli . |
Co masz na mysli ze mozesz obszyć itd.. ?? jesteś tapicerem?. a jak wygladałoby obszycie np. foteli? , moje np. sa trochę już poobcierane, no nie na wylot, ale zaczynam myslec o pokrowcach, ale nie przepadam za nimi. w przypadku foteli obszyce skóra to byłoby cos, chcociaz obawiam sie ze koszty byłyby hmmm... niemałe. |
_________________ Pozdrawiam Mirek
Fiat Tempra 1,9 TD był
Lada 21072 1300 była
Fiat Tempra 1,9 TDs Weekend |
|
|
|
|
jfkap
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 29-10-2009, 08:01
|
|
|
sheriffnt,
Witam. Robię ze skóry wiele przydatnych i też pewnie nipotrzebnych wyrobów . to znaczy od rzemyczka poprzez odzież po tapicerkę , nap . kierownica z dwoma ramiączkami moim mat od 80zł . Zobacz tutaj jest coś o mnie http://forum.tempra.org/t...owa-vt15402.htm . bo to jest post o innym wynalazku |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|