|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Chromowe klamki |
Autor |
Wiadomość |
cornelito
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 13-07-2006, 21:54 Chromowe klamki
|
|
|
Mam pytanie czy ktos moze probował zalozyc chromowe klamki wewnetrzne z alfa 155 do temperki? Głownie chodzi mi o to czy pasuja kształtem. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Sizzler
|
Wysłany: 10-07-2007, 21:48 Re: Chromowe klamki
|
|
|
wiesz co nie wiem czy nie lepiej wyjąć swoje z samochodu i podjechać do lakiernika żeby zrobił chrom. koszt czterech takich klamek od alfy to około 80zł ciekawe ile weźmie lakiernik za takie 4 małe elementy. spróbuje się dowiedzieć i jak coś dam znać pozdro |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
|
|
|
|
|
Sizzler
|
Wysłany: 28-08-2007, 20:59
|
|
|
wszystko się da wystarczy położyć podkład na plastik a dopiero na podkład chrom i na to jeszcze bezwbarny i będzie gitara;) ale jest jeszcze lepszy patent na allegro widziałem taśmy chromowe poprostu przyklejasz i efekt też jest dobry:) |
|
|
|
|
szczypiorek
Wiek: 37 Dołączył: 01 Lis 2007 Posty: 74 Skąd: Lublin-Turka
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 19-11-2007, 16:47
|
|
|
Raku napisał/a: | Jak zmieniać to na te z alfy, oryginalnie miały chrom i nic się nie powinno z nimi dziać. |
a z ktorej alfy beda pasowaly?? |
_________________ SPRZEDAM!!! alufelgi (te co na zdjęciu)R15 7j et35 4x98. z oponami na jeden sezon.pisac na pw. cena 600,-. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|