|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
co myslicie o oklejeniu(obszyciu)deski rozdzielczej skajem |
Autor |
Wiadomość |
alvaro69alv
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 27-06-2009, 13:37 co myslicie o oklejeniu(obszyciu)deski rozdzielczej skajem
|
|
|
jak w temacie co myslicie o tym i jakie sa tego plusy i minusy i najwazniejsze jak sie do tego zabrac i czym kleic? |
|
|
jfkap
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 27-06-2009, 15:35
|
|
|
Efekt zależy od jakości tego materiału. Musisz zrobić sobie eksperyment wytrzymałości termicznej .Oklej kawłek jakiegoś plastiku i powoż sobie w samochodzie wystawiaj na słońce .Jeśli się nie bedzie kurczył czy tam deformował to możesz robić .Pamiętaj jedno ,że skaj niejest plastyczny i niewybacza błędów.Sam zobaczysz .Czekam na efekty.Ja osobiscie robie tylko ze skóry może drożej ale to skóra. Skaj to twożywo sztuczne z tego co słyszałem to w wiekszości z odzysku ,a to twoje zdrowie. |
|
|
|
|
alvaro69alv
|
Wysłany: 27-06-2009, 15:48
|
|
|
narazie testuje w domu na plastiku kleiłem butaprenem firmy dragon i jak narazie ładnie trzyma i sie nie marszczy jeden kawałek włozyłem do zamrazarki wczoraj i jest ok jeszcze próba wysokiej temperatury z suszarki i jak bedzie dobrze to do roboty |
|
|
jfkap
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 23-10-2009, 12:13
|
|
|
Panie kolego zrobiłeś tą deskę rozdzielczą ? Jak tak to jak to wyszło? |
|
|
|
|
alvaro69alv
|
Wysłany: 24-10-2009, 21:57
|
|
|
nic z tym nie ruszylem bo wazniejsze było zrobic blachy potem lakiernik itp ale skórke do auta kupiłem |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|