|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Fiat tipo 3.0 v6 24v ( 230 koni ) |
Autor |
Wiadomość |
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
tuningowo.com
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 02-09-2007, 21:25
|
|
|
Raku napisał/a: | To nie jest jakis wielki problem dla mechanika |
Jeśli ktoś wie co i jak to moze i nie jest problem. Wszystkich co się pytałem to twierdzili że to ciezka sprawa i może wyniknąć przy tym kilka niespodzianek. Mowa o silniku 2.0 16v turbo a co do piero o 20vt. Przy 20vt trzeba usunac imobilajzer ( dokladnie nie wiem). W sumie znalazlem kolesia ktory wlozyłby 2.0 16v turbo za 6 tys z tym ze czesci z mojego auta staja sie jego wlasnoscia. Cena zawiera wszystkie czesci i montaż. Oczywiscie 6 kola piechota nie chodzi i jak się zdecydowałem to okazalo sie ze najblizszy termin to po nowym roku. Szukam dalej. Pan z Zielonej Góry zaproponował za 8v turbo 8 tys ( troche mnie załamoało). Wiec myślę ze za 2.0 20vturbo 1,5 tyś. to nierealna cena nawet jeśli cześci byłyby moje. Roboty przy tym masa jak stwierdził jeden mechanik - w tym samym czasie może wymienić olej przy kilku autach - kasa ta sama a mniej stresu |
|
|
|
|
Carol
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 04-09-2007, 21:16
|
|
|
Ja może zaczne zbierać juz kasę i do mojej 18-stki zrobie z 1.4 taką furę Marzenia ale jak widac się spełniają. O robote to bym sie nie martwił z tatą dałoby się zrobić w jedną zimę w garażu ale gorzej z elektryka Może kiedyś coś takiego zrobie:D |
_________________ Fabbrica Italiana di Automobili Torino Tipo 1.4 i.e '93 motor: 160A1.046 |
|
|
|
|
Kondzior92
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 19-11-2007, 14:58
|
|
|
adams napisał/a: | KOZAK! Ale ta naklejka... jedyna naklejka jaka tu pasuja to taki ludzik ktory leje na znaczek OPLA Spojlery raczej nie robia wrazenia... No zalezy gdzie sie jezdzi Zrob go tak zeby wygladal jak sedici tylko walnij jakies ladne fele 16-17 i nic wiecej... |
Właściciel twierdzi ze na spoilerach lepiej wygląda. ( zupełnie sie z tym nie zgadzam ) |
_________________ TTT |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|