|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
kilka pomyslow... |
Autor |
Wiadomość |
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 12-06-2007, 22:05 kilka pomyslow...
|
|
|
temat zapewne stary jak i samo forum ale zaczne raz jeszcze....wszystko bierze sie stad ze sypie mi sie skrzynia biegow a dopadlem temprolote na czesci tyle ze w digitalu a moja ma analog(oczywiscie zegary)i teraz czy po wymianie skrzyni wystarczy wywalic tego czujnika i wkrecic slimaka(czy co tam jest....) czy moze pokusic sie i przelozyc sobie zegary z digitala(mam takie zboczenie ze mi sie to podoba)a jesli przerzucic zegary to ile jest roboty?jest szansa ze fiat poszedl na minimalizm i beda pasowaly wtyki?czy m oze tez gdzies wiazki kabli...(a mam cala elektryke tylko wyciagac)..wystarczy przepiac?czy ktos juz to robil?
a i mam tez elektryke szyb.......duzo grzebania zeby to zamontowac? |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
|
|
|
|
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 16-06-2007, 16:40
|
|
|
no i nic z tego nie wiem poza tym ze jest przesrane... |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|