|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Moje TIPO doczekalo się wspomagania |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 27-02-2011, 11:04
|
|
|
Witam, mam pytanie bo już kompletnie zgłupiałem. Potrzebuje założyć wspomaganie do auta, bo moja żona ma problemy z kręceniem kierownicą w naszym tipku. Silnik musi mieć coś w bloku silnika, żeby przykręcić pompę wspomagania, czy pompę wody z możliwością domontowania pompy wspomagania. Wydaje mi się że taniej będzie kupić drugie auto, ale utrzymanie dwóch aut to już kupa kasy. Ps mam silnik 1.4 ie bez wspomagania i możliwości jego dołączenia. Czy próbował ktoś dołączyć samą pompę wspomagania dokładając do pompy wody grubą blachę i mocując na niej pompę wspomagania, tak żeby wszystko chodziło na 1 pasku 4-rowkowym. |
|
|
|
|
Młody
Pomógł: 40 razy Wiek: 44 Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 1580 Skąd: Gilowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 27-02-2011, 11:43
|
|
|
Pablo84K, jeżeli będziesz szukał części to mam pompę wody(ok 1 roczną),pompę wspomagania ze wszystkimi mocowaniami i zbiornik z wężami a co do mocowania to pompa jest przykręcana do głowicy i pompy wody. |
|
|
|
|
pisario
Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 933 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 27-02-2011, 12:52
|
|
|
pi razy drzwi. Jaki bylby koszt skompletowania uzywek do takiego wspomagania? Lacznie z maglownica? |
_________________ A pamietasz jak mowiles ze nigdy nie kupisz...
PEUGEOT??? |
|
|
|
|
Młody
Pomógł: 40 razy Wiek: 44 Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 1580 Skąd: Gilowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 27-02-2011, 15:36
|
|
|
pisario, poszło PW |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|