|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Uważam ,że TEMPRA ma skopany front |
Autor |
Wiadomość |
skuti7
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 07-02-2005, 22:09
|
|
|
Raku napisał/a: | Uważam, że raz a porządnie przydało by się ukrucić wolność wypowiedzi TIPOWCÓW, a szczególnie jednego
Co Tempromaniacy na to? |
Ja jestem za!!! |
|
|
|
|
sloneczna
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2005 Posty: 370 Skąd: ostrzeszów wlkp
Województwo: Wielkopolskie
|
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
Faja
|
Wysłany: 07-02-2005, 23:45
|
|
|
Fajny Tipek Kapcie jak trza,obniżony...ciekawe cio ma pod maską? A grill ma fajny Choć ja bym wolał większy..... Ale właśnie na tym polega tuning,żeby zrobić auto ładnie a nie przesadzić....Dla mnie Tipcio bajer :yay: |
_________________ Misia sprzedana...:(Na zawsze pozostanie w mej pamięci....
Opelek-2.0 brązik:)
Temperki to są wozy... |
|
|
|
|
kleju
|
Wysłany: 08-02-2005, 07:42 heheh
|
|
|
a po co to gadanie? Jak sie wsiadzie do auta to i tak karoserii nie widac hihihi |
|
|
|
|
sloneczna
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2005 Posty: 370 Skąd: ostrzeszów wlkp
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 08-02-2005, 09:52
|
|
|
Z alusami czy nawet z nowymi kołpakami jest tak samo ,tylko każdy kto takie założy musi zobaczyć jk to wygląda aby się nacieszyć i każe jeżdzić innej osobie .Podziwiając i własne oko ciesząc nowym wyglądem.
A jak to wszystko zobaczysz to jadąc zdaje ci się ,że wszyscy na ciebie patrzą. |
|
|
|
|
doolek
|
Wysłany: 08-02-2005, 15:49
|
|
|
Ciekawe co ja mam poweidzieć. Stacilem przód w starej temprze mojego taty. On sie wozi teraz nowa tempra Abartha a mi zostal ten rozpadajacy sie wrak. Myslalem ze go zrobie od podstaw samemu ale jak zobaczylem ze caly pas przedni jest zniszczony i pradwodopodobnie podloga przestawiona (drzwi juz si niechca domykac) tak doszedlem do wniosku ze pare czesci zostawie do nowej a reszte sprzedam. Chyba ze znajomy mechanik mi nacignie podloge . Ale za to tyl ma nadal zeje... co wiecej nie uszkodzony a ten spojler nadaje jej jeszcze lepszego wygladu. Myslalem zeby zdjac spojler ze starej ale narazie chce sie nacieszyc nowa Tempra bez spojlera bo nawet fajnie sobie wyglada zwlaszcza przy obnizonym zawieszeniu i alusach Abartha. pozdro |
|
|
|
|
MaDBoYs
|
Wysłany: 08-02-2005, 17:53 :)
|
|
|
O coś takiego wam chodzi?
|
|
Jarek (SQ1EUO)
|
Wysłany: 08-02-2005, 19:41 Re: :)
|
|
|
LOL...ze Szczecina?? W koncu ktos:) Proponuje spotkanie w najblizszym czasie!
[mod:77fb5960aa] Troszkę nie miejsce na to!! Zapraszam do dziłu Regionalne...[/mod:77fb5960aa] |
_________________ (.....była.....)
Tempra 1,6 (gaźnik) + GAZ
błękit metalic
1992 rok
(......była......)
(......jest......)
Volvo 740 GL K6 B230F + GAZ
garfit metalic
1988 rok
(......jest......) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|