|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Fiat Tempra by Adrus |
Autor |
Wiadomość |
kamil 1,6
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 01-01-2008, 22:28
|
|
|
adrusek widze ze samochodzik kupiles zaniedbany,tak jak i ja mam jeszcze duzo zeczy do zrobienia zeby doprowadzic temprunie do stanu uzytkowania,ogolnie auto na fotkach prezetuje sie ladnie powodzenia w dalszych naprawach i przerobkach pozdrawiam :yawinkle: |
_________________ Nie ważne co masz,ważne jak tym jezdzisz:) |
|
|
|
|
egon
Pomógł: 57 razy Wiek: 42 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 5516 Skąd: Pleszew
Województwo: Wielkopolskie
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 02-01-2008, 11:03
|
|
|
Patrzac na foty to całkiem ładne ubek napisał/a: | Ja jak powiedzialem ze chce sprawic cobie jakies T/T to znajomi sie smiali. Mowili kup Golfa, | miałem to samo
T/T sa poprostu super adrusek, dbaj o auto i bedzie super, a na zlociku obejrzymy twoja prace. |
_________________ VW Polo 9N 1,2 12V - żony
LANCIA LYBRA 1,9 JTD 115KM
Tak mało, a tak może pomóc Składka Klubowa |
|
|
|
|
adrusek
Pomógł: 5 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lip 2007 Posty: 192 Skąd: Góra
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 02-01-2008, 17:52
|
|
|
siemka. dziekuje za mile slowa dzisiaj wzielem sie za bagaznik sciagnelem obicie u kazaly mi sie sympatyczne dziury to wzielem blache aluminiowa nitownice nity mase bitumiczna i zaczelem robic prawie skonczylem robic prawa strone. i tak powoli trzeba cos robic dziekuje wam |
|
|
|
|
kamil 1,6
witamy nowego
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 02-01-2008, 22:28
|
|
|
mam ten sam problem malutkie dziury to sam zalatalem zywica a po sciagnieciu dalej obicia znalazlem dziury jak piesc jutro z rana jade do blacharza zeby mi polatal zakonserwoje i bedzie git |
_________________ Nie ważne co masz,ważne jak tym jezdzisz:) |
|
|
|
|
sheriffnt
Pomógł: 7 razy Wiek: 61 Dołączył: 28 Lis 2007 Posty: 323 Skąd: Gdynia/Baranówka
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 03-01-2008, 00:36
|
|
|
Witam
ubek napisał/a: | adrusek napisał/a: | kazdy sie smial ze kupilem Fiata |
Ja jak powiedzialem ze chce sprawic cobie jakies T/T to znajomi sie smiali. Mowili kup Golfa, Omege etc. A jak zajechałem Tempreówką, i się kilka osób przejechało to zmienili zdanie. |
Widzę że nie tylko ja tak miałem , to jakaś plaga, albo choroba psychiczna, jak jeździłem Ładą, to wciąż mi ktoś wspólczuł i radził : kup se golfa, kupiłem Temperkę, to samo...boszszszsz.. co za cymbały, swiata poza swoimi golfami nie widzą... a dla mnie to tylko. g..wate auto jakich wiele
Wracając do tematu, fajna Twoja Temperka Adrusek, nie rozumiem tylko czemu chcesz zmieniać kierownicę, mam taką samą u siebie i jest naprawdę super, b. wygodna i raczej rzadka |
_________________ Pozdrawiam Mirek
Fiat Tempra 1,9 TD był
Lada 21072 1300 była
Fiat Tempra 1,9 TDs Weekend |
|
|
|
|
zetor
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 03-01-2008, 09:17
|
|
|
Tipo to mój pierwszy samochód, notabene kupiony przypadkiem. Ale jeszcze przed zakupem wiedziałem, że Golfy są przereklamowane , drogie w zakupie i eksploatacji. Ja dziwię się tym co je kupują ... totalne cymbały.
A do Fiata jestem już przekonany. Następcą mojego Tipo będzie Alebea, oczywiście jak Tipolot umrze śmiercią naturalną za jakieś 2-3 lata |
_________________ Tipo 1,6 i.e. (159.A3.046) + LPG, 92r., 206 tkm |
|
|
|
|
Sapphiron
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 1395 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 03-01-2008, 09:39
|
|
|
sheriffnt napisał/a: | jest naprawdę super, b. wygodna |
popieram... bardzo wygodnie się prowadzi z taką kierą, szczególnie przy manewrach na parkingu itp ^^ |
|
|
|
|
polansky
Pomógł: 20 razy Wiek: 38 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1007 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 03-01-2008, 09:42
|
|
|
sheriffnt napisał/a: | Wracając do tematu, fajna Twoja Temperka Adrusek, nie rozumiem tylko czemu chcesz zmieniać kierownicę, mam taką samą u siebie i jest naprawdę super, b. wygodna i raczej rzadka |
Kurczę, a ja co widzę temprę to właśnie z taką kierą i zawsze myślałem, że to moja jest rzadka |
_________________ Traktuj innych tak, jak byś chciał żeby Ciebie traktowano
|
|
|
|
|
adrusek
|
Wysłany: 03-01-2008, 19:45
|
|
|
no i dzisiaj skonczone latanie dziur w bagazniku:) do wiosny musi wytrzymac a pozniej trzeba dac do blacharza. moze zamontoje kiere od tipo bardziej mi sie podoba niz ta moja |
|
|
|
|
bombelisko1
|
Wysłany: 05-01-2008, 17:34
|
|
|
wnetrze mi sie podoba jest fajne, musze u siebie tez cos pomyslec bo plastiki pasudne sa niestety |
_________________ BMW E-32 730i automat:)
w planach:
-chip
-strumiennica
-sportowy łącznik wału;D |
|
|
|
|
adrusek
|
Wysłany: 05-01-2008, 18:30
|
|
|
no i dzisiaj kupilem kiere od tipko i fotelik kierowcy i pare drobiazgow ktorych brakowalo mi. i odrazu wmontowalem kierownice i bardziej mi sie podoba jutro w dzien wrzuce zdjecia. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|