|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tipacz |
Autor |
Wiadomość |
strzelba
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 14-02-2014, 20:22
|
|
|
Ładne, ładne. Ale za dużo bym musiał włożyć pieniędzy w doprowadzenie go do zdrowego stanu. Gdyby nie przyszły mi inne wydatki to tak, plany bym zrealizował. Niestety przestało mi się to opłacać i sprzedałem.
Nowocześniejsze od MOJEGO tipo. Nie miałem tam żadnego wyposażenia prócz wspomagania.
Teraz mam więcej gadżetów + gaz i pełny wtrysk chociażby.
Na Vectre nie, ale na e36 z silnikiem 1.6 tak ? Dziwnie trochę, bo swoim Fiatem właśnie taką beemkę (1.6) pogrążyłem w smutku, żalu i zdziwieniu. Tylko że sedana ; ) |
|
|
|
|
vego21
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 452 Skąd: Żyrardów
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 14-02-2014, 23:39
|
|
|
Twój wybór oczywiście. Co chcesz od silnika 1.6 w coupecie? Mały dość żwawy motor i co najwarzniejsze na łańcuchu... Nie mam nic do vectry A ale dzis stawiajac przy niej Tipka fiat prezentuje sie lepiej |
|
|
|
|
strzelba
|
Wysłany: 15-02-2014, 14:33
|
|
|
Coupe jest jak najbardziej ok, tylko z tym silnikiem, przynajmniej w moich okolicach, jest źle postrzegany. To przez łebków, którzy myślą, że BMW e36 z tym silniczkiem i tak wyprzedzi wszystko co spotka. Przecież w końcu to BMW ; ) .
Mam nadzieję, że nie wszyscy tak mają ; p
Kwestia gustu. Zawsze podobały mi się Vectry A w hatchbacku. Nie wiem czemu. Po prostu ; D |
|
|
|
|
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
vego21
|
Wysłany: 15-02-2014, 15:42
|
|
|
KrzychuB, Ty to pewnieneś być zielony na forum, podanie trza jakieś napisać |
|
|
|
|
strzelba
|
Wysłany: 19-06-2015, 15:56
|
|
|
Wchodzi człowiek po latach, a temat dalej nie zamknięty
Generalnie za hejty dzięki - plany owszem, były. Lecz gdy pojawia się dziecko, wszystko ulega zmianie. Ogarnięci zrozumieją.
aktualnie:
Pozdrawiam ; ) |
|
|
|
|
vego21
|
Wysłany: 19-06-2015, 20:03
|
|
|
Jakie hejty? Nie bawmy się w dzisiejszą ''młodzież'' i jej słownictwo. Zwykła ludzka niezawistna krytyka, nic więcej
A za Audi gratki.
Pozdro |
|
|
|
|
strzelba
|
Wysłany: 20-06-2015, 00:07
|
|
|
Rozumiem, miałem plany i nie wyszło. Krytyka przyjęta.
Decyzja zapadła taka, a nie inna, bo potrzebowałem czegoś większego.
Jeśli chodzi o Audi - gorąco polecam na daily. Tipo na grube modzenie i weekendowe wyjazdy, a A4 na co dzień ale koniecznie z gazem jeśli ktoś się zdecyduje na 1.8T . Ja niestety LPG nie posiadam
Btw. niech ktoś w końcu zamknie temat, bo auta dawno nie ma, a czasem coś mnie podkusi żeby napisać i robi się offtop |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|