|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Napęd licznika |
Autor |
Wiadomość |
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 19-07-2008, 21:52 Napęd licznika
|
|
|
Witam kolegów.
Mam taki problem w mojej maryśce. Mianowicie jakiś czas temu trafiło mi licznik, zdarzało się że czasem działał a czasem nie. Ostatecznie klapnął całkiem. Jak się okazało czujnik na skrzyni był dobry tylko szlag trafił wałek od napędu tego czujnika. Zamówiłem wałek, włożyłem do skrzyni, ruszyłem, pięknie wszystko działało, po 4km licznik padł.
No to kanał, czujke odkręciłem, okazało się że upieprzyło wałek w połowie .....
Teraz mam takie pytanko, ten wałek jest jakoś zabezpieczany ? z obrazków w eperze nie bardzo idzie się wyznać, w sumie to rysuje tam że nic nie ma tylko wałek, metalowa tulejka trzymajaca go w korpusie i tyle.
Wogóle jak włożyłem wałek do skrzyni to miałem wrażenie że cos za luźno on jest bo górą trzymał się sztywno a dołem tak jakby otwór na niego był za duży ...... |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|